Fannie Mae maakt de tijdsplanning van de uitgifte van Benchmark Securities(R) in 2009 bekend

03/12/2008 16:20

PR Newswire

WASHINGTON, December 3 /PRNewswire/ --
Fannie Mae (NYSE: FNM) maakte vandaag bekend dat zijn tijdsplanning voor de uitgifte van Benchmark Securities(R) in 2009 zichtbaar is op zijn website http://www.fanniemae.com. De tijdsplanning is erop gemaakt om beleggers en andere marktspelers te helpen hun Fannie Mae Benchmark Securities op te nemen in hun lopende strategieën voor beleggingen, transacties, hedging en financiering.

Fannie Mae zal wekelijks Benchmark Bills met vervaldag na drie maanden en zes maanden blijven veilen en van tijd tot tijd kan het Benchmark Bills met vervaldag na een jaar veilen. De omvang van de veiling zal op maandagmorgen EST bekend worden gemaakt. Als het op maandag een vakantiedag is, zal de bekendmaking op de werkdag daarvoor plaatsvinden. De veilingen zijn open voor biedingen op woensdagen tussen 9.00 en 9.45 's morgens EST.

De tijdsplanning van de uitgifte van Benchmark Securities in 2009 stelt de vooraf gedefinieerde maandelijkse tijdplanningsdata vast voor elke aankondiging van Benchmark Notes. Op elke dag van aankondiging zal Fannie Mae de marktspelers de vervaldatum van de uitgifte, het dealersyndicaat en een indicatie van de omvang van de transactie meedelen. De waarde van de Benchmark Notes transacties worden in het algemeen binnen enkele werkdagen na de datum van bekendmaking vastgesteld.

Fannie Mae zou kunnen afzien van om het even welke geplande uitgifte van Benchmark Bills of Benchmark Notes. Als Fannie Mae ervoor kiest een gepland Benchmark aanbod niet uit te geven, zal het dat voor of op de geplande datum van bekendmaking meedelen.

Fannie Mae werd opgericht om het aantal betaalbare woningen uit te breiden en wereldwijd kapitaal naar plaatselijke gemeenschappen te brengen ten behoeve van de Amerikaanse woningmarkt. Fannie Mae heeft federale statuten en is werkzaam in de secundaire hypotheekmarkt om ervoor te zorgen dat hypotheekbankiers en andere kredietverschaffers genoeg fondsen hebben om leningen tegen lage tarieven te verstrekken aan mensen die een huis kopen. 2008 is het zeventigste jaar waarin we onze diensten aanbieden op de Amerikaanse huizenmarkt. Het is onze taak om diegenen die Amerika huisvesten te helpen.

Latressa Cox van Fannie Mae, +1-202-752-6707






-