Jorgen de Mey naar Nederland

03/12/2008 16:23

My Own Excercise Support

Na een zorgvuldige voorbereiding is het zover: de Nederlander Jorgen de Mey, een internationaal gerespecteerde Personal Trainer uit Los Angeles, komt naar Nederland om een Masterclass te geven. Deze exclusieve Masterclass is speciaal bedoeld voor Personal Trainers in Nederland en België.

In samenwerking met Moes Chraou van MOES Personal Training, verzorgt De Mey een unieke en exclusieve 3-daagse Masterclass getiteld Best Health & Performance. Moes is sinds kort de vaste Personal Trainer van o.a Herman den Blijker. Moes was in 2006 succesvol grondlegger van Personal Training bij David lLloyd Sports & Health Clubs in de regio Rotterdam en fungeert momenteel als rolmodel voor de Yor Coach personal trainers bij de grootste fitnessketen in Nederland; Health City International.

Al bijna 20 jaar heeft De Mey zijn succesvolle personal training business in het veeleisende Los Angeles, genaamd DeMey Training System. Jorgen de Mey is van origine Nederlander.

Bekendheden als Ben Affleck, Angelina Jolie en Cindy Crawford deden een beroep op De Mey om in vorm te blijven en actiefilmproducent Jerry Bruckheimer, die verantwoordelijk is voor films als Pirates of the Caribbean en Top Gun, stuurt al zijn acteurs en actrices naar De Mey om hen in no time klaar te laten stomen voor hun hoofdrol in een van Bruckheimers films. Maar de filmsterren en andere professionals willen er niet alleen goed uit zien, ze willen zich ook goed voelen en gezond zijn en kloppen bij De Mey aan voor advies.

Naast zijn werk als hoog geclassificeerde trainer is De Mey ook auteur van het populaire fitness boek The Action Hero Body. Daarnaast zit De Mey in de redactionele adviesraad van het best gelezen Nederlandse gezondheidsmagazine Men's Health en schrijft in die functie onder andere voor hun rubriek Vraag het aan MH.

De Mey hecht waarde aan de betrokkenheid die hij op deze manier met de fitnesswereld in Nederland behoudt en het is uit deze interesse en betrokkenheid, dat het idee is ontstaan een workshop in Nederland te geven.

Na een jarenlange voorbereiding heeft De Mey al zijn ervaring en kennis samen met Moes kunnen samenvatten in een unieke 3-daagse personal training masterclass.

Moes over de Masterclass : " Het is een exclusieve workshop voor de serieuze ondernemer, die zijn of haar personal training business naar het hoogste niveau wil tillen"

De masterclass zal in het voorjaar in Rotterdam plaatsvinden.

Om kwaliteit en exclusiviteit te waarborgen, worden er na zorgvuldige selectie maximaal 25 personal trainers voor de workshop toegelaten.





http://www.moes.nl