Ingezonden persbericht


Hilversum, 3 december 2008

HunkemÖller doneert aan de voedselbank!

Hilversum, 3 december 2008- Hunkemöller heeft 14.000 producten aan de Stichting Voedselbank geschonken. De producten komen in de feestpakketten die worden weggeven in samenwerking met het magazine LINDA. De pakketten worden voor 5 december bij 14.000 gezinnen geleverd.

Het magazine LINDA. heeft in samenwerking met meerdere partners de donatieactie georganiseerd. Op vrijdag 21 november jl. werd het startsein voor het inpakken van de pakketten gegeven door Linda de Mol zelf. De Voedselbank en vele vrijwilligers hebben zich sindsdien enorm ingezet om de pakketten voor Sinterklaas bij de gezinnen te krijgen.

Hunkemöller heeft dit goede initiatief ondersteund door het doneren van producten uit de afgelopen winter- en zomercollecties. Hunkemöller schenkt hiermee een mooi cadeau aan14.000 gezinnen.

Hunkemöller en Maxeda
Hunkemöller, opgericht in 1886, is onderdeel van Maxeda, de grootste non-foodketen van Nederland. Hunkemöller heeft circa 2.600 medewerkers en vierhonderd winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Turkije, Spanje, Aruba, Curaçao, Polen en Sint-Maarten. Hunkemöller is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen en Duitsland. Hunkemöller blijft vooruit kijken en gaat door met de internationale expansie ook in de vorm van International Franchise.



Ingezonden persbericht