Ingezonden persbericht


Persbericht

Air Transat breidt maaltijdkeuze uit op vluchten van en naar Europa

3 december 2008 ­ Air Transat biedt vanaf heden al zijn passagiers op vluchten van en naar Europa een breder assortiment aan maaltijden aan. De verbreding van het maaltijdassortiment is een onderdeel van de continue doelstelling van de luchtvaartmaatschappij om zijn service en kwaliteit aan haar passagiers te optimaliseren.

De maaltijden omvatten een appetizer, een hoofdgerecht en een dessert en worden geserveerd op een dienblad. Afhankelijk van de gevlogen route van en naar Europa wordt de passagiers een keuze aangeboden uit de volgende hoofdgerechten: penne primavera met rosé saus, chicken coq au vin, beef BBQ of beef pot roast.

Over Air Transat
Air Transat vliegt vanuit Amsterdam naar drie bestemmingen in Canada: non-stop naar Toronto (april t/m oktober), non-stop naar Calgary (mei t/m oktober) en direct of non-stop naar Vancouver (mei t/m oktober). Daarnaast biedt Air Transat als enige luchtvaartmaatschappij driemaal per week rechtstreekse vluchten Brussel - Montréal aan. Bovendien vliegt Air Transat vanuit Frankfurt, München en Hamburg naar diverse bestemmingen in Canada.

Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij in Canada. Zij vervoert per jaar bijna drie miljoen passagiers naar zo'n zestig bestemmingen in 25 landen. Het bedrijf beschikt over een vloot van zeventien Airbussen A330 en A310 en heeft ongeveer 2.000 mensen in dienst. Air Transat is een dochteronderneming van Transat A.T. Inc., een geïntegreerde internationale touroperator met bestemmingen in meer dan zestig landen, die producten distribueert in meer dan vijftig landen.