Gemeente 's-Hertogenbosch

03-12-2008
Presentatie resultaat van discussie over nieuwe woon- en werklocaties

Woensdag 26 november vond in het Bestuurscentrum een bijeenkomst plaats over het discussietraject over nieuwe woon- en werklocaties. Tijdens de informatiebijeenkomst werden de resultaten gepresenteerd van de discussies die de afgelopen maanden zijn gevoerd met inwoners, maatschappelijke organisaties en overheden. De vraag was vooral of de getrokken conclusies juist zijn.

Discussienota
Vorig jaar heeft het college een discussienota opgesteld over mogelijke bouwlocaties voor bedrijven en minstens 3.000 grondgebonden woningen. Deze nota is het afgelopen jaar met verschillende instanties en betrokkenen bediscussieerd. Want waar moeten al die huizen en bedrijven komen? De reacties op deze vraag zijn gebundeld en gepresenteerd op 26 november. Naar verwachting komt het college medio 2009 met een definitief voorstel over de toekomstige woon- en werklocaties in de vorm van een geactualiseerde Ruimtelijke structuurvisie.

Meer informatie
Meer weten? Kijk dan op deze website onder Bouwen en wonen, Ruimtelijke projecten en Discussienota nieuwe woon- en werklocaties. Hier vindt u ook het verslag van de bijeenkomst