Oranjewoud


Wervingssite Oranjewoud gaat voor de prijzen

De wervingssite van Oranjewoud is genomineerd voor de beste Digitale Sollicitatie-Ervaring 2008, de jaarlijkse prijs van Digitaal-Werven. De website www.creeerjeeigenwereld.nl hoort hiermee tot de negen beste wervingssites van Nederland. Een mooie prestatie aangezien 75 procent van de wervingsites volgens onderzoek van Digitaal-Werven ver onder de maat is.

Digitaal-Werven onderzocht de websites van zo'n 350 bedrijven in Nederland. De 6-koppige jury keek hierbij onder meer naar design, innovatie en inhoud. Het onderzoek wees uit dat veel bedrijven té weinig aandacht besteden aan online werven. "Grote bedrijven, vaak beursgenoteerd, zoeken wel naarstig naar mensen, maar hebben geen vacatures op de eigen website staan. Een gemiste kans, want er komen wel werkzoekenden op hun website", aldus de jury.

Gelukkig was er ook goed nieuws te melden. De organisaties die hun werving serieus nemen, zetten steeds betere websites neer. De wervingssite van Oranjewoud is volgens de jury één van deze positieve uitzonderingen.

Prijsuitreiking
In totaal zijn er dit jaar negen bedrijven genomineerd: Accenture, Caesar group, Movares, Oranjewoud, Ordina, PricewaterhouseCoopers, TamTam, TenneT en Vodafone.

De winnaar wordt bekend gemaakt op het Digitaal-Werven event op 3 december in Utrecht.