Ingezonden persbericht


Visie op Afsluitdijk? Ga naar de Innovatieproeftuin

Pb. Innovatieproeftuin> communicatie> 20 november 2008

Innovatieproeftuin 2028: Boven het maaiveld

Persbericht > Innovatieplatform > 20 november 2008

Den Haag, 20 november 2008

Speciaal voor waterexperts is er een aantrekkelijk programma op de Innovatieproeftuin 2028 op 3 december in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Wil je meepraten over de toekomst van de Afsluitdijk? Kom dan naar de workshop op de Innovatieproeftuin. Dit event is een initiatief van het Innovatieplatform. Het Platform roept wetenschappers, ondernemers, studenten, docenten, uitvinders en financiers op om samen het hoofd boven het economisch maaiveld uit te steken. De Innovatieproeftuin is een broedplaats vol nieuwe producten, workshops en debatten. Laat je inspireren of inspireer anderen. Voor meer informatie en inschrijven zie www.innovatieproeftuin.nl. Kun je geen flashbestanden openen? Kijk dan op www.innovatieplatform.nl

Voor uw redactie:

Op www.toolkit.innovatieproeftuin.nl vind u andere communicatiemiddelen (banners, flyer, beeldmerk, teksten). Gedrukte flyers kunnen wij kosteloos leveren. Heeft u een middel in een ander formaat nodig? Of wilt u gedrukte flyers ontvangen? Neem dan contact op met Patricia Heerekop, ph@innovatieplatform.nl, 06 11376554.

Voor meer informatie over dit persbericht en het Innovatieplatform:

Maria Henneman, 06 11376550, mh@innovatieplatform.nl

Het Innovatieplatform is opgericht om plannen voor het kabinet te bedenken die de concurrentiekracht van Nederland versterken. De welvaart blijft daardoor op een hoog peil, ook voor toekomstige generaties. De leden van het Innovatieplatform komen uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg, de wetenschap en de politiek.