Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

VT Wonen op zoek naar talentvolle woonstylisten

Woonwedstrijd Topstylist - home edition
vanavond van start op Net 5

Hoofddorp, 26 november 2008 - Vanavond gaat het nieuwe tv-programma Topstylist - home edition van start op Net 5. Daarin zoekt woonmagazine VT Wonen naar hét talent op het gebied van woonstyling. Elf deelnemers gaan samen in één huis de strijd met elkaar aan. Wie als beste woonstylist uit het huis komt, wint een droombaan bij VT Wonen. En een geldprijs. Jennifer Hoffman presenteert Topstylist - home edition.

Topstylist - home edition is een afvalrace waarbij talentvolle woonstylisten in spé het tegen elkaar opnemen. Ze wonen tijdens het programma met z'n allen in één huis. Aan de hand van opdrachten moeten de stylisten bewijzen dat ze boordevol creatieve woonideeën zitten en dat ze een spectaculaire oplossing hebben voor ieder interieurprobleem.

Gezamenlijke jackpot
Na iedere opdracht beoordeelt een vakkundige jury wie de opdracht het beste heeft volbracht, maar ook welke deelnemer minder heeft gepresteerd en de wedstrijd moet verlaten. Daarnaast bepaalt de jury of en hoeveel geld er met het beste design gewonnen is voor een gezamenlijke jackpot.

De jury wordt aangevoerd door hoofdredacteur Monique Wiemeijer van VT Wonen en bestaat verder uit Willem Hoefakker (Villa Arena) en elke week wisselende gastjuryleden, onder wie ontwerper Piet Hein Eek en andere bekende wooniconen.

De uiteindelijke winnaar van Topstylist - home edition krijgt een droombaan als stylist bij het woonblad VT Wonen. Bovendien wint hij of zij het geld uit de jackpot.

Vanavond om 22 uur
De eerste uitzending is vanavond om 22.00 uur bij Net 5. Vanaf 3 december wordt Topstylist - home edition elke woensdagavond om 20.30 uur uitgezonden en de herhalingen elke zaterdagmorgen om 09.00 uur. De finale wordt uitgezonden op 11 februari 2009.

Topstylist - home edition wordt geproduceerd door De Beeldbrigade in samenwerking met VT Wonen en Villa Arena.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2007 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet van 539,8 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1100 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern Sanoma. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in 13 landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Topstylist - home edition
Woensdag 26 november om 22.00 uur en vanaf 3 december wekelijks om 20.30 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (