Ingezonden persbericht


Persbericht

-VX Company en Jenrick bundelen krachten-
Nieuwe organisatie voor support engineering: Amici IT

Baarn, 3 december 2008 - VX Company maakt bekend dat zij samen met Jenrick (ICT-dienstverlener) het bedrijf Amici IT heeft opgericht. Amici IT is specialist in helpdesk-, servicedesk- en supportprofessionals. Met de joint venture bundelen de twee ondernemingen hun kennis en ervaring op het gebied van support engineering.

Specialisatie
Volgens Frank Martel, mede-oprichter van VX Company en Amici IT, past de oprichting van Amici IT in de toenemende vraag naar specialisme. 'Bedrijven richten zich steeds meer op hun core business. Tegelijkertijd gaan de ontwikkelingen in de ICT zo snel dat eindgebruikers de veranderingen amper nog kunnen bijhouden. Het op peil houden van kennis en knowhow blijkt voor organisaties steeds lastiger. Die bewegingen in de markt vragen om flexibel specialisme. Vakmensen die snel inzetbaar en productief zijn en een duidelijk meerwaarde bieden.'

Synergie
De keuze voor een joint venture was niet moeilijk aldus Len de Bruin, directeur van Jenrick. 'Door de samenwerking koppelen we de ruime marktkennis van Jenrick over helpdesk-, servicedesk- en supportprofessionals aan het jarenlang bewezen werkgeversconcept van VX Company: Gemotiveerde vakmensen het onderscheid laten maken bij opdrachtgevers.'

VX Company
VX Company is een IT-dienstverlener met 20 jaar ervaring als automatiseerder van enterprise systemen. Voor opdrachtgevers verzorgt VX Company de ontwikkeling, integratie, testen en het beheer van applicaties en infrastructuren die cruciaal zijn voor haar opdrachtgevers.

Jenrick
Jenrick is al 23 jaar toonaangevend in het detacheren en bemiddelen van (zelfstandige) ICT professionals. Jenrick beschikt over deskundigheid op alle functieniveaus in een zeer ruim veld van ICT technologiegebieden.

Noot voor de redactie,