Persbericht

AXIANS breidt Citrix Silver Partner status uit

~ Netwerkspecialist heeft bewezen expertise op gebied van XenServer ~

Utrecht, 3 december 2008 - AXIANS heeft het Silver Partnership van Citrix Systems uitgebreid met de XenServer-oplossing. Als Solution Advisor van ondermeer XenServer, XenApp en Access Gateway heeft de netwerkspecialist bewezen over een uitgebreide kennis van Citrix producten te beschikken.

De partnerovereenkomst houdt in dat AXIANS XenServer aan eindgebruikers mag leveren en implementeren. Daarnaast hebben medewerkers van AXIANS toegang tot de uitgebreide beschikbare kennis op het gebied van XenServer. Naast XenServer implementeert AXIANS ook XenApp en Access Gateway van Citrix.

AXIANS adviseert XenServer steeds vaker als servervirtualisatie-oplossing. Volgens Rob Wennekendonk, Managing Director bij AXIANS Nederland, is dat niet zonder reden: "We merken dat Citrix een aantal aanvullende producten in huis heeft met betere high availability dan andere aanbieders. Vanuit onze expertise in networking zien we dat Citrix een goed fundament biedt om een virtualisatie-omgeving te bouwen waarmee niet alleen servers, maar ook applicaties en desktops worden gevirtualiseerd."

Onlangs is versie 5 van Citrix' servervirtualisatie-oplossing geĂŻntroduceerd en uit onderzoek blijkt dat XenServer aan marktaandeel wint in de snel ontwikkelende markt voor servervirtualisatie. "Deze groei kunnen we alleen maar realiseren door een netwerk van goed opgeleide partners", zegt Rob van der Hoeven, Area Vice President van Citrix Systems Benelux. "AXIANS is een betrouwbare partner om onze servervirtualisatie-oplossing bij eindgebruikers te implementeren."

(225 woorden)