Ingezonden persbericht


Login Consultants kiest Lubbers en De Jong voor PR

Amsterdam, 3 december 2008 - Login Consultants, een internationaal opererende consultancyorganisatie op het gebied van applicatie-infrastructuur en virtualisatie, heeft Lubbers en De Jong PR ingeschakeld om de pr-werkzaamheden in Nederland te verzorgen en de pr-activiteiten in het buitenland te coördineren.

Login Consultants, opgericht in 2002, heeft kantoren in Amsterdam, Duitsland, België en de Verenigde Staten. Login Consultants adviseert klanten en staat hen bij met pragmatische Access-, Virtualization- en Deployment-oplossingen en -trainingen. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan honderdtwintig specialisten, consultants en architecten in dienst. Naast strategische adviezen ontwikkelde Login Consultants de afgelopen jaren enkele bekende tools waaronder de Flex Profile Kit, SoftGrid Migration Tool Express, SoftGrid OSD file editor en True Control Templates.

Login Consultants is een onafhankelijke service provider en heeft strategische partnerships met onder andere Citrix, Microsoft en VMware. Onlangs richtte Login Consultants het bedrijf Immidio op. Immidio biedt naast de ontwikkeling van customized IT-oplossingen, tevens onderhoud en support.

Lubbers en De Jong zal zich gaan bezighouden met arbeidsmarktcommunicatie, naamsbekendheid en het juiste imago voor Login Consultants. Door middel van pr, marketing en communicatie beoogt het bureau de interactie met de markt te vergroten om zodoende een toonaangevende positie te verwerven in de ICT kennis- en toepassingsmarkt.

Over Login Consultants

Login Consultants is een internationaal opererende consultancy organisatie met een passie voor applicatie architectuur en virtualisatie. Op een onafhankelijke manier helpen wij onze klanten bij het realiseren van hun doelen. Onze adviezen baseren wij op de behoefte van de klant, onafhankelijk van wat de markt aan producten aanbiedt. Momenteel opereert Login Consultants met ruim 120 medewerkers in 4 landen waaronder Nederland, Duitsland, België en de Verenigde Staten. Zie ook: www.loginconsultants.com

Over Lubbers & de Jong

Lubbers & De Jong levert PR en Marketing voor snel groeiende innovatieve organisaties. De kernactiviteit is de juiste communicatie te realiseren bij het brengen van technologie naar markten en doelgroepen met als doel het genereren van interactie. Van oudsher is Lubbers & De Jong sterk in consultancy, mobiele communicatie, internet en ICT, maar de afgelopen jaren heeft het bureau tevens expertise opgebouwd in lifestyle-, design- en de brede consumentenmarkten. De kracht van Lubbers & De Jong is een brug te slaan tussen ratio en intuïtie, business en creativiteit. De ervaring leert dat juist op dat raakvlak de meest effectieve oplossingen voor communicatievraagstukken te vinden zijn. Lubbers & De Jong is participant van Deloitte Technology Fast 50, www.fast50.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Wilco Rutenfrans
020 421 0565
wilco@l-dj.nl

Login Consultants
Pascal Gerlach
020 3420280
p.gerlach@loginconsultants.nl