Ingezonden persbericht


Van Driestenbouw start bouw bedrijfspand Lammers Bouwmaterieel Nieuwbouw van kantoor met werkplaats en opslagloods

Ede, 3 december 2008 - Van Driestenbouw, aannemer en projectontwikkelaar gespecialiseerd in utiliteitsbouw, woningbouw, kleinbouw en renovatie & onderhoud, heeft de eerste paal geslagen van het nieuwe bedrijfspand voor Lammers Bouwmaterieel, leverancier van torenkranen, rupskranen, machinistenliften en alle benodigde hijsmiddelen. Het nieuwe pand wordt gebouwd op het toekomstige industrieterrein Trekkersveld III in Zeewolde. Bijzonder aan dit bouwproject is dat er permanent een bouwkraan opgesteld zal worden. Om dit te realiseren zal Van Driestenbouw een betonnen fundering van zeven bij zeven meter aanbrengen. Deze fundering wordt één meter dik en ligt op 24 betonnen heipalen.

"Om onze klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn, is het noodzakelijk dat Lammers Bouwmaterieel gaat uitbreiden", aldus Mark Lammers, Eigenaar van Lammers Bouwmaterieel. "Met dit toekomstige pand zijn we in staat onze kantoren, opslaghal en werkplaats samen te brengen. Van Driestenbouw is de ideale partner gebleken om dit voor ons te realiseren. Zo hebben zij ons al veel voorbereidend werk uit handen kunnen nemen. Wij kijken dan ook zeer uit naar de verdere samenwerking."

Van Driestenbouw is verantwoordelijk voor het complete traject van dit nieuwe bedrijfspand", zegt Dennis Honkoop, Directeur van Van Driestenbouw. "Zo hebben wij het toekomstige pand in eigen beheer ontwikkeld, hebben we een geschikte locatie gezocht en de benodigde vergunningen geregeld. Op deze manier kunnen wij Lammers Bouwmaterieel een optimale afwikkeling garanderen volledig naar hun eigen wensen en behoeften."

Het totale bedrijfspand zal 1900 m2 bedragen op een terrein van 5000 m2. De oplevering zal volgend jaar juli plaatsvinden.

Over Van Driestenbouw
Van Driestenbouw, opgericht in 1943, is van oorsprong een familiebedrijf en gespecialiseerd in utiliteitsbouw (onder andere scholen, zorginstellingen, bedrijfsgebouwen en kantoren), woningbouw, kleinbouw en renovatie & onderhoud. Van Driestenbouw beschikt over een eigen machinale werkplaats, spuiterij en materieeldienst voor het fabriceren van onder andere kozijnen, en gevelsluitende elementen. Van Driestenbouw is een middelgrote aannemer en projectontwikkelaar met ruim 60 mensen in vaste dienst. Het werkgebied is Midden-Nederland. Het kantoor, de machinale werkplaats en materieeldienst zijn gevestigd in Ede. Zie voor meer informatie: www.vandriestenbouw.nl