Ingezonden persbericht


Dimension Data benoemt Jan Willem Dees tot Managing Director

Barneveld, 3 december 2008 - Dimension Data (LSE: DDT), leverancier van IT-netwerkinfrastructuur- en (IP-)telefonie- en security-oplossingen, heeft Jan Willem Dees benoemd tot Managing Director in Nederland. Jan Willem Dees volgt Ton van Horssen op, die per 1 december 2008 de functie van Managing Director van Dimension Data Engeland gaat vervullen.

Dees zal zich in zijn nieuwe functie toeleggen op het voortzetten van de huidige groeistrategie van het bedrijf. Hierbij zullen Managed Services een steeds grotere rol gaan spelen, zowel intern als voor klanten.

Dees heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van salesmanagement, marketing en algemeen management. Hij is twintig jaar actief in de IT-sector en vanaf 2001 werkzaam bij Dimension Data. In Nederland bekleedde hij onder andere de functie Sales, Solutions en Marketing Director. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de Europese Service Provider Business Unit van Dimension Data.

Vóór Dees in dienst kwam bij Dimension Data, werkte hij bij een aantal systems integrators en IT-adviesbedrijven. Zo startte Dees in 1994 als partner bij In Time Netbuilding, een bedrijf dat in 2001 werd overgenomen door Dimension Data. Dees voltooide de opleiding Technische Computerkunde aan de Haagsche Hogeschool en een universitaire opleiding Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

"Onze kennis en expertise op het gebied van geavanceerde IT-communicatie-infrastructuur worden door klanten zeer hoog gewaardeerd", aldus Dees. "Mijn ervaring bij zowel de Nederlandse als de Europese Dimension Data-organisaties helpt me in mijn functie als Managing Director van Dimension Data in Nederland. Zo kunnen we klanten bij lokale en internationale projecten nog meer voordelen bieden. In de afgelopen jaren is Dimension Data flink gegroeid. Ik ben er trots op om de huidige groeistrategie van Dimension Data te mogen voortzetten."

Over Dimension Data
Dimension Data plc (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen plannen, bouwen en ondersteunen. Dimension Data combineert expertise op het gebied van netwerken, security, besturingsomgevingen, storagetechnologie en contactcentertechnologie met unieke vaardigheden op het gebied van consulting, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen.