Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GROENOORDHALLEN LEIDEN OPEN TOT MEDIO 2009

Beursaccommodatie blijft Leidse Snuffelmarkt en andere evenementen huisvesten

Leiden, woensdag 3 december 2008 - In nauw overleg met projectontwikkelaar Groenoord C.V. (Ymere en PFC²) blijft Groenoordhallen Leiden nog tot en met juni 2009 open. Eerder werd bekend dat de beursaccommodatie al in januari haar deuren zou sluiten. Door een verbeterde fasering van het project is de situatie gewijzigd. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om de wekelijkse Leidse Snuffelmarkt en andere events ook nog in de eerste twee kwartalen van 2009 te kunnen huisvesten.

Het nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op en rondom het terrein van Groenoordhallen Leiden loopt volgens planning. De verkoop van de woningen vangt aan in het eerste kwartaal van 2009. Door een slimme fasering van het nieuwbouwplan kan de beurzen- en evenementenaccommodatie langer open blijven voor onder meer de Leidse Snuffelmarkten.

Directeur Jeroen Altink: "We zijn er erg blij mee. In goed overleg kunnen we nog tot en met juni verschillende events organiseren. Groenoord C.V. heeft beloofd de overlast van voorbereidende werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken." Naast de wekelijkse snuffelmarkten, verwacht Groenoordhallen Leiden ook animo vanuit bedrijven die nog eenmaal een groter of kleiner personeelsfeest of relatie-evenement in de accommodatie willen organiseren. Groenoordhallen Leiden maakt net als zeven andere Nederlandse beursaccommodaties deel uit van Libéma Beurzen & Evenementen.
---



Ingezonden persbericht