Hosted Mail Security dienst Katharion "Goed Getest" in WINMAG Pro


SPRANG-CAPELLE, 20081203 -- In het November nummer van WINMAG Pro is de hosted antispam en antivirus dienst Katharion met 4 van de maximaal 5 sterren beoordeeld. WINMAG Pro: Een uitstekend spamfilter voor bedrijfsmail waarvan de onderliggende software geen onderhoud vergt; die draait immers bij dienstverlener Katharion.

WINMAG Pro: "Hosted beschermingsoplossingen winnen gestaag aan populariteit. Niet zo vreemd, als je beseft dat je hiermee over het algemeen een grote beheerlast uit handen geeft en de kosten overzichtelijk blijven"
"Wij zelf zijn het meeste te spreken over deze laatste optie (quarantine webportal). In een handig overzicht zie je welke berichten zijn tegengehouden en heb je de mogelijkheid om de berichten alsnog te ontvangen of te vernietigen"
"De rapportagemogelijkheden van Katharion zijn behoorlijk uitgebreid. Beheerders kunnen onder meer opvragen welke virussen zijn gedetecteerd en welke e-mailadressen de meeste spam hebben ontvangen"

Over Winmag Pro:
Winmag Pro is een puur zakelijk, no-nonsense magazine. Winmag Pro biedt zakelijke artikelen waar de ICT-professional iets aan heeft. Met vaste rubrieken voor breedband-internet, de allernieuwste mobiele toepassingen, tests van hard- en software voor de zakelijke markt en voor oplossingen die bedrijven en organisaties zelf kunnen toepassen. Voor meer informatie www.winmagpro.nl

Over Katharion:
Katharion levert een effectieve hosted antispam en antivirus oplossing voor organisaties van elke omvang. De dienst is geschikt voor alle e-mail servers. U hoeft geen hard- of software te configureren en onderhouden. Katharion geeft u betaalbare professionele managed mail security zonder zorgen. Deze dienst is sinds enkele maanden verkrijgbaar via officieel verkoop- en ondersteuningskanaal in Nederland en België. Het hoofdkantoor is gevestigd in de VS (Los Angeles, California). Meer informatie is te vinden op www.katharion.nl .