Nieuwe rage in cadeauland: de zelf ontworpen tissuebox


DEN HAAG, 20081203 -- Met de feestdagen voor de deur zijn weer velen op zoek naar een geschikt cadeau voor vrienden en relaties. Nieuw is tissuebox van Easytissue®. Bijzonderheid aan deze tissuebox is dat deze geheel naar eigen inzicht ontworpen kan worden. Wie met de kerstdagen met een speciaal cadeau voor de dag wil komen kan met de zelfontworpen tissuebox succes oogsten. Op de nieuwe website www.easytissue.nl kan binnen luttele minuten een tissuebox geheel naar eigen stijl ontworpen worden.

Persoonlijke tissuebox
Jos Slangen, directeur van Easytissue®, zegt: "Ik ben ervan overtuigd dat onze tissueboxen een regelrechte rage gaan worden. De naar eigen smaak en stijl ontworpen tissueboxen zijn nu al een groot succes als cadeautje bij speciale gelegenheden zoals geboortes, bruiloften, verjaardagen en andere feesten. Door gebruik van eigen foto's, tekeningen en/of tekst kan van de tissuebox iets heel persoonlijks gemaakt worden en dat slaat aan."

Reclamemiddel
Uit reacties van Easytissue® klanten blijkt bovendien dat er binnen het bedrijfsleven behoefte is aan een gepersonaliseerde tissuebox. Niet alleen als relatiegeschenk maar vooral ook als reclamemiddel en bijvoorbeeld als visitekaartje in de horeca. Slangen: "Daarom hebben we de mogelijkheden van onze website uitgebreid o.a. met een fotogalerij voor mensen die zelf geen geschikt fotomateriaal tot hun beschikking hebben. Er kan nu ook gemakkelijk tekst over een foto worden geplaatst waardoor het er nog aantrekkelijker uitziet. Bovendien worden alle ontwerpen nu ruim een week bewaard zodat het ontwerp afgemaakt kan worden wanneer dat schikt."

Meer informatie over het ontwerpen en bestellen van een Easytissue® Box: www.easytissue.nl.