Sinterklaas en Kerstman geven laatste steuntje in de rug

Hèt cadeauboek voor de decembermaanden "Hoe zegt ze ja!"

AMSTERDAM, 20081203 -- Jaarlijks trouwen ruim 70.000 stellen in Nederland. Traditioneel vinden veel huwelijksaanzoeken tijdens de (zomer)vakantie plaats. Maar voor bijna een kwart van de bruidsparen ligt dat anders en is december de maand waarin de romantiek zo hoog opborrelt, dat er tot een aanzoek wordt over gegaan. Dit blijkt uit een poll onder 600 bezoekers van de website Leuktrouwen.nl van cabaretier en buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Jelle Kuiper. Speciaal voor mannen die nog net een laatste steuntje in de rug nodig hebben om tot aanzoek over te gaan, bieden Sint en Kerstman dit jaar de oplossing.

Cabaretier en buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Jelle Kuiper schreef hèt cadeauboek voor de decembermaanden "Hoe zegt ze JA!". Een grappig én praktisch boek voor mannen die hun vriendin ten huwelijk willen vragen. Jelle Kuiper: "Hoewel het vaak voor alle dierbaren om hen heen al in de lucht hangt dat het aanzoek er aan komt, twijfelen veel mannen tot het laatst om hun `vrijheid' in te ruilen voor een huwelijksakte. Tijdens de decembermaand is het daarom extra leuk om je vriend, zwager, broer, beste vriend of (schoon)zoon aan te moedigen. Tezamen met een teasend sinterklaas- of kerstgedicht lijkt "Hoe zegt ze Ja!" een populair decembergeschenk te worden."

Boek: Hoe zegt ze JA!
"Hoe zegt ze Ja" is een handleiding vol tips en anekdotes over hoe je een aanzoek aanpakt, de timing, toestemming van de vader, het verstoppen van de ring, het aanzoek zelf tot en met het brengen van het grote nieuws én wat te doen als ze 'nee' zegt. Het is geen garantie voor een goed huwelijk, wel voor een geslaagd aanzoek! "Hoe zegt ze Ja" is voor ¤ 9,95 verkrijgbaar in de boekwinkel, Expo winkels en bij verschillende online boekwinkels.

Over Jelle Kuiper
Jelle Kuiper is sinds 1998 afgestudeerd theatermaker. Hij maakte verschillende cabaretvoorstellingen waarmee hij succesvol door Nederland tourde. Jelle valt op, doordat hij op vreemde plaatsen buiten het theater voorstellingen geeft. Deze manier van theater maken inspireerde Jelle tot het sluiten van huwelijken op cabareteske wijze. Sinds 2006 is Jelle succesvol buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Want als je op een unieke plek theater kan maken, kun je er net zo goed elkaar het jawoord geven.


Leuktrouwen.nl





Ingezonden persbericht