Ordina Beheer NV

Seminars Finance BICC

Na het succes van de twee mini seminars eind september en begin oktober organiseert Ordina op woensdag 3 en 10 december een derde en vierde seminar van de nieuwe solution van Ordina: het Business Intelligence Competency Center (BI-CC).

Onder een BI-CC verstaan we een (virtuele) organisatie entiteit welke zich bevindt op het snijvlak van business en ICT en waarin ook nadrukkelijk aandacht is voor de analyse van informatie.

Voor dit seminar worden alleen relaties uit de Finance markt benaderd. Er kunnen maximaal 17 mensen aanwezig zijn om de interactiviteit van deze ochtend zo hoog mogelijk te houden.

Naast het feit dat business intelligence bovenaan de prioriteitenlijst staat van de meeste CIOs zien we ook dat de business steeds meer belang hecht aan het aansluiten van management informatievoorziening bij besturings- en verantwoordingsprocessen alsook bij de ondersteunende processen van de organisatie. Dit blijkt ondermeer uit de grote interesse die diverse van onze relaties tonen in het onderwerp BI-CC tijdens de vorige mini seminars.

Op 3 en 10 december presenteert Ordina haar visie en uitgebreide methodiek welke organisaties concrete handvatten biedt om een BI-CC snel en effectief in te richten en daarmee, naar onze mening, de besturing van organisaties significant verbetert. Naast een theoretisch kader gaat u ook zelf inhoudelijk aan de slag tijdens de BI-CC workshop. Na afloop van deze dag bent u uitgebreid op de hoogte van de recente ontwikkelingen op het vlak van BI-CC en ook van de praktische toepasbaarheid van een BI-CC binnen uw eigen organisatie.

U kunt zich aanmelden bij Abbe Zwaal via abbe.zwaal@ordina.nl of 06 50 29 30 22.