Ingezonden persbericht


Nieuwsbrief 27 november 2008
Feestelijke sinterklaasmiddag met Dieuwertje Blok Woensdag 3 december, 15.00 uur, Theater van 't Woord, 7e etage

Een feestelijke sinterklaasmiddag in de centrale bibliotheek! Kom luisteren naar het spannende sinterklaasverhaal en zing sinterklaasliedjes mee met Floor Minnaert op de piano. Na afloop chocolademelk met speculaas en pepernoten! Toegang: ¤ 7,50. Met OBA- pas of Stadspas: ¤ 5,00. Wolfjes eerste Sinterklaas Het is Wolfjes eerste Sinterklaas en hij begrijpt er helemaal niets van.. Deze muzikale poppenvoorstelling, voor kinderen van 3 tot 7 jaar, van Katelijne Brouwer is in december in drie bibliotheken te zien! Maandag 1 december om 16.00 uur in bibliotheek Ouderkerk, Woensdag 3 december om 14.00 uur in bibliotheek Diemen en donderdag 4 december om 16.00 uur in bibliotheek Duivendrecht. Toegang: gratis
Voorlezen en knutselen in de bibliotheek In veel bibliotheken kunnen kinderen terecht voor een middagje voorlezen en knutselen. In de centrale bibliotheek wordt iedere woensdag en zaterdag voorgelezen aan kinderen van 3 tot 7 jaar. Daarna knutselen de kinderen onder begeleiding iets moois. Kijk voor meer voorlees- en knutselmiddagen in onze agenda op de website. Toegang: voorlezen en knutselen is in alle filialen gratis.

Expositie Hoed op voor Rembrandt 3 november - 5 januari, jeugdetage

Kinderen maakten "fotoschilderijen" van elkaar. Met een zelf gemaakte hoed op doken ze de donkere kamer in. Met rechte rug en niet lachend, alsof ze voor een schilder poseerden, gingen ze op de foto. Deze foto's zijn nu te zien in de tentoonstelling Hoed op voor Rembrandt, in de centrale bibliotheek. Toegang: alle exposities in de centrale bibliotheek en filialen zijn gratis te bezoeken. OBA Kennisquiz Speel nu de OBA Kennisquiz! In de herfst wordt er veel over bokbier gesproken. Waarom heet bokbier, bokbier? Weet u het antwoord op deze vraag? Speel snel en wellicht wordt u de winnaar van een Boekenbon van ¤ 25,-. Speel en Win Voor de volledige agenda van de OBA kunt u kijken op www.oba.nl bij agenda en acties. Kaarten voor acitiviteiten in de centrale bibliotheek, zijn te koop aan de balie van de receptie op de begane grond van de centrale. U kunt tevens reserven via tel. 020-5230801 of klantenservice@oba.nl. Gereserveerde kaarten graag een uur voor aanvang afhalen. Kaarten voor activiteiten in de filialen zijn te koop bij het desbetreffende filiaal.