Politie Twente

Nagekomen persberichten politie Twente 3 december 2008 Marloes Nollen: 053-4555588

Twee gewonden bij eenzijdig ongeval

Hengelo

Op dinsdag 2 december vond een eenzijdig ongeval plaats aan de Geerdinksweg in Hengelo. Hierbij raakten twee personen gewond.

Op genoemde datum omstreeks 23.00 uur reed een 41-jarige bestuurder met een 33-jarige bijrijder, beide afkomstig uit Hengelo, in een personenauto over de Geerdinksweg in Hengelo. Om nog onbekende reden is de auto tegen een boom aangereden. Omstanders schoten direct te hulp. De beide inzittenden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. (08-151132)

Dodelijk ongeval

Westerhaar-Vriezenveensewijk

Op woensdag 3 december is een 23-jarige automobiliste uit Vroomshoop verongelukt bij een aanrijding met een vrachtwagen.

Een 23-jarige automobiliste uit Vroomshoop is op woensdag 3 december omstreeks 13.20 uur op de N36 tussen Westerhaar en Almelo verongelukt bij een aanrijding. De 23-jarige automobiliste reed bij de toerit van de N36 in Westerhaar de hoofdrijbaan op in de richting van Almelo. Bij het oprijden van de rijbaan kwam zij in aanraking met een achteropkomende vrachtauto bestuurd door een 36-jarige man uit Geesteren (ov). De auto schoot hierdoor door naar de linkerrijbaan, waar een tegemoetkomende vrachtauto reed, bestuurd door een 40-jarige man uit Kaciry, Duitsland. De auto kwam frontaal met deze vrachtauto in aanraking en belandde in de naastgelegen sloot. De automobiliste is ter plaatse overleden. De toedracht van het ongeval is onderzocht door de verkeersongevallenanalyse van de politie Twente. De weg is tot ongeveer 15.45 uur afgesloten geweest voor alle verkeer. (08-151325)

---- --