Politie Gelderland-Zuid

Drietal op heterdaad aangehouden

Kerkdriel , 05-12-2008 o Donderdagavond kwam er bij de politiemeldkamer een melding binnen dat bij een woning in Kerkdriel de ruiten zouden worden vernield. De daders zouden daar nog aanwezig zijn. Politieagenten gingen er direct naar toe.

Toen de politieagenten naar de woning liepen, hoorden ze glasgerinkel. Op dat moment zag ze twee mannen door een vernielde ruit naar buiten komen. De twee mannen, van 45 jaar uit Vlijmen en 38 jaar uit Den Bosch, werden hierop aangehouden. Iets verderop in de straat ontstond een oploopje van een aantal mensen. Bij het groepje stond een man waarover meerdere getuigen verklaarden dat hij bij de twee mannen hoorde. Hierop werd de 19-jarige man, ook uit Vlijmen, aangehouden.

Drie aanhoudingen

Later spraken de agenten met de bewoners. Zij verklaarde dat de mannen meerdere ruiten van de woning hadden vernield. Vervolgens zouden de mannen de woning via een kapotte ruit betreden hebben en de 34-jarige bewoner mishandeld hebben. Tevens zou er gedreigd zijn met een mes.Aanleiding voor het gebeuren zou een arbeidsconflict zijn tussen de verdachten en de 34-jarige bewoner. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij zijn ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is.

(10)

Laatst gewijzigd 05-12-2008 9:42 | © Regio Gelderland-Zuid |