Politie Limburg-Noord

Politie Limburg roept hulp in bij oplossen van vernielingen


Datum: 5-12-2008
Tijd bericht: 14:31
Plaats: Hegelsom
De politie roept de hulp in van het publiek bij het oplossen van vernielingen bij de spoorwegovergang in Hegelsom. De politie komt zondag 7 december met een speciaal politiebericht bij het programma FOCUS van de lokale omroep TV-Reindonk.

In het politiebericht laat de politie onder andere beelden zien van de vernielingen van de spoorbomen door drie nog onbekende jongens. Wijkagent Hans van Vulpen stelt enkele belangrijke vragen. Doel is om zoveel mogelijk tips te verzamelen die mogelijk kunnen leiden tot het oplossen van deze zaak.

Vroeg in de morgen van dinsdag 1 juli van dit jaar, er was toen kermis in Hegelsom, pleegden drie nog onbekende jongens vernielingen bij de spoorwegovergang aan de Tongerloseweg in Hegelsom. Daarbij moesten spoorwegbomen en verlichting het ontgelden. De politie startte een onderzoek, maar dit heeft nog niet geleid tot het oplossen van deze zaak.

De eerste televisieuitzending bij TV-Reindonk is zondagmorgen om 11.00 uur bij het programma FOCUS. Herhalingen zijn er op zondag, maandag en dinsdag om 19.30 uur en 20.30 uur en op maandag en dinsdag om 11.00 uur. De uitzendingen zijn te zien in de gemeenten Meerlo-Wanssum, Horst aan de Maas en Sevenum.