Gemeente Zederik


Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Gorinchemsestraat 50-52

Burgemeester en wethouders van Zederik maken ingevolge het bepaalde in de gemeentelijke inspraakverordening bekend dat met ingang van 5 december 2008 gedurende zes weken voor een ieder het voorontwerp bestemmingsplan `Gorinchemsestraat 50-52' ter inzage ligt.

Het voorontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het voornemen om in Meerkerk woningbouw te realiseren op de locatie Gorinchemsestraat 50-52 en het achtererf van Gorinchemsestraat 60.

Deze publicatie dient tevens te worden aangemerkt als kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening omtrent het voornemen een bestemmingsplan voor te bereiden. Er worden geen stukken betreffende het voornemen als hier bedoeld ter inzage gelegd. Er wordt voorts geen gelegenheid geboden zienswijzen omtrent het voornemen als hier bedoeld naar voren te brengen. Ten slotte wordt een onafhankelijke instantie niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen als hier bedoeld.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt voor een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Meerkerk bij de afdeling Publiekszaken, team Vergunningen. Gedurende deze periode kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis het voorontwerp bestemmingsplan inzien. Gedurende de periode van terinzagelegging (tot en met 16 januari 2009) kan een ieder schriftelijk zijn of haar inspraakreactie kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zederik, Postbus 1, 4230 BA te Meerkerk.