Ingezonden persbericht


Zondag 7 december 2008

"Jan Smit meest overgewaardeerde BN-er"

Jan Smit is uitgekozen tot de meest overgewaardeerde BN-er van 2008. Dit blijkt uit een onderzoek onder 1.700 mensen waarvan 23 procent Jan Smit als meest overgewaardeerde BN-er aanwees, gevolgd door Gordon (16%) en minister-president Jan Peter Balkenende (11%).

In het onderzoek werden nog andere vragen gesteld. Zo verkoos 23 procent Yolanthe Cabau van Kasbergen tot mooiste vrouw van Nederland, met als goede tweede de hoog zwangere Chantal Janzen (18%). Opvallend is dat Katja Schuurman slechts 5 procent van de stemmen kreeg. Wellicht verklaarbaar omdat ze inmiddels getrouwd is.

Meest irritante BN-ers zijn Gordon (19%) op de voet gevolgd door Patty Brard en Gerard Joling met beide 18 procent.

Meest vakkundige BN-er is Paul de Leeuw (22%) met op een tweede plek Linda de Mol (18%) gevolgd door Peter R. de Vries (16%). Jeroen van Koningsbrugge doet het het best onder de 'nieuwe' BN-ers met 9% van de stemmen.

Na een voorselectie waarin bezoekers van de website voetbabbel.nl BN-ers konden aandragen bleven de tien meest ingezonden BN-ers per categorie over. Uiteindelijk deden 1,724 bezoekers van de website voetbabbel.nl mee aan deze BN-ers verkiezingen.

Over voetbabbel
Voetbabbel.nl is een website waar wekelijks 20.000 mensen (voornamelijk mannen: 90%) meedoen aan de grootste voetbalpoule van Nederland met als doel te kijken wie dé voetbalkenner van Nederland is. Maar ook wordt er gebabbeld over voetbal en andere onderwerpen, zoals deze BN-ers 2008 verkiezing. Op dit moment is Feyenoord een hot issue met de voetbabbel discussie 'Help Feyenoord de winter door'.

Voor vragen kunt u contact opnemen met voetbabbel.nl Stefan Garsthagen
info@voetbabbel.nl

---- --