Gemeente Capelle a/d IJssel


* Persberichten

Gemeente start onderzoek Wmo-voorzieningen

Deze week start de gemeente met een grootschalig onderzoek onder burgers naar de tevredenheid over de individuele Wmo-voorzieningen.

Deze week start de gemeente met een grootschalig onderzoek onder burgers naar de tevredenheid over de individuele Wmo-voorzieningen. Voorbeelden van dit soort voorzieningen zijn hulp bij het huishouden, een rolstoel of een pas voor collectief vervoer.

Het is belangrijk dat mensen die de vragenlijst ontvangen, deze invullen en terugsturen. Zo komt de gemeente te weten hoe burgers de individuele Wmo-voorzieningen ervaren. Met behulp van de uitslag wordt bepaald waar eventuele verbeteringen in de ondersteuning en dienstverlening nodig zijn.

De vragenlijst wordt steekproefsgewijs toegestuurd. Dus niet iedere inwoner van Capelle ontvangt de vragenlijst. Alléén mensen die dit jaar een Wmo-voorziening hebben ontvangen of hiervoor een aanvraag hebben gediend, vallen binnen de steekproef. Goed om te weten is, dat namen en adressen anoniem zijn geselecteerd. Verder zijn namen en adressen bij de verwerking van de antwoorden niet meer terug te vinden. De uiterlijke instuurdatum van de vragenlijst is 7 januari 2009.

De resultaten van het onderzoek naar de individuele Wmo-voorzieningen worden in het voorjaar verwacht. Houdt u de huis-aan-huis-bladen en deze website in de gaten.