Bredeschool.nl

Franciscusschool wint derde ronde KubusQuiz

dinsdag 09 december 2008

Leerkracht Annelies de Jonge won namens de Franciscusschool de derde ronde van KubusQuiz. Annelies nam vanmiddag het bouwpakket van Kiditec in ontvangst.

Het team van de Franciscusschool uit Woerden kon aanschuiven voor een heerlijke taart en Annelies kreeg een handige weekendtas mee naar huis. De schoolset van Kiditec viel goed in de smaak: de teamleden sloegen direct aan het bouwen.

Annelies won deze ronde omdat ze alle vier de meerkeuzevragen goed heeft beantwoord en ook de open vraag op een goede manier heeft ingevuld. Op de vraag 'Op welke manier heeft jouw organisatie het beheer van de MFA geregeld en waarom is dit naar jouw idee de beste manier?', antwoordde de lerares dat bij de Franciscusschool het beheer van de multifunctionele accommodatie geregeld is op stichtingsniveau. Dit lijkt haar de beste manier, omdat zo de werkvloer ontlast wordt van beheerstaken.
De Francisusschool is niet gevestigd in een spiksplinternieuwe MFA, maar maakt gebruik van de ruimte die ontstaan is door het vertrek van een openbare school die verhuisde naar een andere locatie. De school is na deze verhuizing verbouwd en zo aangepast dat opvang en bso zich ook in het pand konden vestigen.

Deze week ontvangen de negen overige winnaars van derde ronde de schoolset van Kiditec. De tas kunnen de winnaars afhalen in de BredeSchoolstand tijdens de NOT. Speel ook de volgende ronde van de KubusQuiz! We spelen nu ronde 4 met als onderwerp Sport.