PCCW Global wint begeerde titel van Best Beheerde Diensten bij de World Communication Awards

09/12/2008 05:06

PR Newswire

HONGKONG, December 9 /PRNewswire/ --
PCCW Global Limited, een dochteronderneming van PCCW Limited - de belangrijkste aanbieder van telecommunicatdiensten in Hongkong - is door de industrie op opvallende wijze geëerd door het winnen van de categorie "Best Beheerde Diensten" in de gerenommeerde World Communication Awards 2008 (WCA).

De wereldwijde WCA wordt georganiseerd door Total Telecom nieuws, een organisatie die informatie verzamelt en onderzoek doet. De wereldwijde prijs looft bedrijven en personen die verantwoordelijk zijn voor de vernieuwingen, prestaties en boven het gemiddelde uitstijgende diensten die helpen de telecommunicatie-industrie verder op te bouwen.

PCCW Global heeft een aantal van de belangrijkste
telecommunicatiebedrijven verslagen die allemaal wedijverden om de prijs te behalen voor Best Managed Service. PCCW Global dit bereikt door het bieden van een volledige netwerkoplossing, die belangrijke medewerkers vrij maakt om zich op de kern van het bedrijf te richten. De netwerkdeskundigen van PCCW Global kunnen meer dan 1.000 steden en 80 landen bestrijken en begeleiden klanten tijdens het hele netwerk-voorzieningproces - waaronder planning, ontwerp, installatie en doorlopende controle en beheer.

Een jury van onafhankelijke deskundigen uit de wereldwijde telecommunicatie-industrie heeft een verklaring uitgegeven die de "sterke referenties en onafhankelijke steun voor zijn beheerde dienstvoorstel" roemde. De vooraanstaande juryleden voegden daaraan toe dat PCCW Global "groei heeft vertoond die in de twee cijfers loopt, evenals een allesomvattende portefeuille van diensten en een wijde geografische dekking." Zij waren ook onder de indruk van de filosofie voor de dienstverlening aan klanten van PCCW Global, de aanzienlijke IT en telecommunicatie-ervaring en mogelijkheden voor het projectbeheer met een grote kwaliteit van het bedrijf. Eén jurylid refereerde aan "een heleboel bijzonder goede aanbevelingen voor een zeer gerichte leverancier van beheerde diensten."

Leveranciers van telecommunicatiediensten voor vaste en mobiele telefonie kunnen meedingen in de categorie Best Beheerde Diensten, evenals aanbieders van IT diensten, operators van virtuele netwerken en leveranciers van Internetdiensten. De inzendingen kunnen aanbiedingen omvatten die lopen van het beheer van WANs, VPNs, beheerde netwerkdiensten en PCs tot toepassingen voor webhosting, webdiensten en oplossingen voor de mobiele behoeften van ondernemingen.

Marc Halbfinger, de Chief Executive Officer van PCCW Global, zei: "We voelen ons vereerd dat wij erkend zijn als de leverancier van de Best Beheerde Diensten in de wereld en wij zijn extra blij, dat de resultaten een weerspiegeling zijn van hoe tevreden de klanten zijn, iets wat door een onafhankelijke jury gemeten is. Het beheer van infrastructuur is een complexe taak, maar wij geloven in een goede verzorging voor onze klanten overal in de wereld door middel van diensten en beheer van netwerken van topkwaliteit, geleverd door een team ervaren professionals van wereldklasse."

Hij voegde daaraan toe: "Als een reactie op deze moeilijke economische tijden, zijn wij onze beheerde diensten aan het verbeteren met mogelijkheden voor het houden van videoconferenties via onze MPLS VPN en IEPL netwerken. Bedrijven en multinationale ondernemingen kunnen daardoor vergaderingen houden via videoconferenties met een hoge kwaliteit, wat de onkosten zal verlagen."

Het succes in de World Communication Awards volgt erkenning met een aantal andere prijzen dit jaar. Bijvoorbeeld: PCCW Global was een finalist in de categorie Beste Beheerde Diensten en Beste Klantenverzorging van de Telecoms World Midden-Oosten Prijzen en was ook een finalist in de Vernieuwende Diensten categorie van de AfricaCom Prijzen.

Over PCCW Limited
PCCW Limited (SEHK: 0008) is de houdstermaatschappij van de HKT Group Holdings Limited (HKT), de belangrijkste leverancier van
telecommunicatdiensten in Hongkong en een bedrijf dat wereldwijd erkend wordt als een medespeler van wereldklasse in de Informatie en Communicatie Technologieën. PCCW heeft ook een meerderheidsbelang in Pacific Century Premium Developments Limited en heeft investeringen in het buitenland, waaronder UK Broadband Limited, een bedrijf dat het volledig in handen heeft.

Als de leverancier van de eerste viervoudige speelervaring, biedt PCCW/HKT een hele serie vernieuwende inhoud en diensten van media die vier platforms omspannen: vaste lijn, breedband toegang tot het internet, TV en mobiele telefonie. Daarnaast voldoet de Groep aan de veeleisende behoeften van de international zakengemeenschap en steunt netwerk operators met technische diensten op het scherp van de snede en behandelt grootschalige IT uitbestedingprojecten voor organisaties in de openbare en privé-sector. Meer informatie over PCCW en HKT is te vinden op www.pccw.com.

Over PCCW Global
PCCW Global is een werkdivisie van HKT Group Holding Limited (HKT), een 100% dochteronderneming van PCCW Limited en omvat de telecommunicatiediensten en activiteiten voor IT oplossingen van de PCCW Groep. PCCW/HKT is de belangrijkste aanbieder van telecommunicatdiensten in Hongkong en is een speler op wereldniveau in de Informatie en Communicatie technologieën.

PCCW Global heeft centra in Hongkong, Herndon, Virginia in de VS, Londen in het VK en Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, plus teams die het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika bestrijken. Het bedrijf voldoet aan de stem- en databehoeften van multinationale bedrijven evenals de operationele vereisten van leveranciers van diensten. Het Wereldwijde netwerk van PCCW bereikt meer dan 1.000 steden en 80 landen en ondersteunt een scala van geïntegreerde wereldwijde communicatieoplossingen waaronder verzending via fiber kabel en satelliet en Internationale privé gehuurde circuits, IP transit, MPLS-VPN, ATM/frame relay en IP telefonie, plus mogelijkheden voor andere activiteiten als gehoste PBX oplossingen. Meer informatie over PCCW Global is te vinden op www.pccwglobal.com.

Ivan Ho, PCCW Limited, Tel: +852-2883-8747, ivan.wy.ho@pccw.com






-