Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 9 december 2008

Reed Business publiceert realtime koersinformatie

Beleggersbelangen.nl en Beurs.nl, de financiële websites van Reed Business, publiceren sinds twee weken realtime koersinformatie van de AEX-, de AMX- en de Small Cap fondsen.

De koersinformatie 'streamde' op 27 november, precies één dag voordat DFT.nl haar realtime koersen lanceerde, probleemloos naar de gebruikers van Beleggersbelangen.nl en Beurs.nl. Reed Business publiceert de AEX-standen en de AEX-grafiek al langere tijd op realtime basis omdat dit voor de meeste beleggers de belangrijkste informatie is.

Minco de Boer, uitgever van de Management- en Personal Finance titels van Reed Business, volgt hiermee een trend die binnen de financiële media al een tijd speelt. "Het is een interessante ontwikkeling. Koersinformatie is gemeengoed geworden. Het laatste stukje onderscheidend vermogen, de vertraging in publicatie, is er nu ook uit. Uitgevers kunnen zich met koersinformatie nu alléén nog onderscheiden van de concurrent door een aantrekkelijke presentatie en door de koersinformatie te verrijken met interessante informatie voor de gebruiker. Reed Business onderscheid zich op dit moment al door de aangeboden content en door expertise op dit gebied. Volgend jaar zullen we dit nog verder gaan uitbreiden."

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht