Ingezonden persbericht


Open2Europe verovert Oekraïne

Open2Europe is de brug tussen de Europese markten en de Oekraïense markt via het aanbieden van persrelaties, vertaling, media buying en digitale communicatie aan ondernemers in de Benelux

Parijs, 9 december 2008 - Open2Europe, het eerste Europese agentschap gespecialiseerd in persrelaties en communicatie, kondigt aan nu ook actief te zijn in Oekraïne. Na 8 jaar werkervaring in Europa (zowel Oost als West), biedt Open2Europe haar ervaring en kennis aan op het vlak van persrelaties, vertaling, media buying en digitale communicatie aan de ondernemers in de Benelux die geïnteresseerd zijn in de grootte en het dynamisme van de Oekraïense markt.

"Oekraïne, dat meer dan 46 miljoen consumenten heeft, is een belangrijke en zeer dynamische markt. Doordat het aantal Europese ondernemingen dat zich wenst te ontwikkelen op de Oekraïense markt steeds groter wordt, heeft Open2Europe beslist haar activiteiten uit te breiden in deze regio en aangepaste PR-diensten aan te bieden. Dankzij onze productieve samenwerking met Philips & Lite-On Digital Solutions en Yves Rocher in Oekraïne, hebben we nog meer ervaring kunnen opdoen en de diensten die we aanbieden in dit land verder kunnen ontwikkelen", vertelt Kateryna Boyda, Manager Oekraïne bij Open2Europe.

Open2Europe, partner van vele Europese, Amerikaanse en Aziatische bedrijven heeft dankzij haar uniek business model voor de ondernemingen in de Benelux een ervaren team van communicatiespecialisten, dat bestaat uit meer dan 25 Europese nationaliteiten, klaar staan. Deze consultanten zijn permanent in contact met de lokale media en garanderen op die manier een grote naamsbekendheid en productherkenning van die bedrijven in 29 Europese landen, waaronder nu ook Oekraïne.

Over Open2Europe, www.open2europe.com Sinds de oprichting in 2001 heeft Open2Europe als doel ondernemingen te ondersteunen in hun ontwikkeling in Europa door middel van een compleet aanbod van communicatiediensten en een vertaalservice.

Open2Europe heeft ervoor gekozen om vanuit een centrale organisatie internationale perscontacten in één plaats te groeperen, wat haar het eerste Europese agentschap maakt die persrelaties en centrale communicatie aanbiedt. Open2Europe telt vandaag 60 werknemers van meer dan 25 verschillende nationaliteiten. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor gevestigd in de regio van Parijs en heeft ook een vestiging in Calgary (Canada) om het Noord-Amerikaanse continent van dienst te zijn.

Open2Europe biedt vandaag haar services aan in 4 verschillende domeinen: consumentenproducten, duurzame ontwikkeling, high tech en bedrijfscommunicatie. Meer dan 120 bedrijven hebben gekozen voor Open2Europe, een bedrijf dat blijft groeien met een minimumritme van 40% per jaar sinds haar oprichting.

Perscontacten
Mieke Vandevyvere
+33 (0)1.55.02.14.66
m.vandevyvere@open2europe.com

Gerdine Lindhout
+33 (0)1.55.02.27.88
g.lindhout@open2europe.com