BitLogistics introduceert de December release van VisibleLogistics


Nieuwe versie van VisibleLogistics, de on-line oplossing voor inzicht in verzendingen

ROTTERDAM, 20081209 -- VisibleLogistics biedt nu een on-line inzicht in verzendingen door eBay-verkopers. Aan de huidige order beheer oplossing is connectiviteit met eBay Toegevoegd, evenals verscheidene belangrijke nieuwe functies.

Rotterdam, Nederland, December, 8, 2008 - VisibleLogistics is de on-line, on-demand dienst die eenvoudig te gebruiken is en daarbij inzicht geeft in orders voor kleine en middelgrote organisaties. Het is bijzonder geschikt om relevante informatie te delen tussen verkopers en hun klanten. Deze nieuwe versie is een spannende ontwikkeling, want het brengt integratie met 's werelds grootste online marktplaats, eBay. VisibleLogistics stelt eBay-verkopers in staat om het dialoog met hun afnemers en verzenders voort te zetten na dat transacties op eBay zijn voltooid.

Hoe werkt het? eBay-verkopers kunnen nu een nieuwe "seller solution" in de eBay-directory vinden, onder "shipping". Na het toekennen van toegang van VisibleLogistics tot eBay, kunnen verkopers in VisibleLogistics onmiddelijk beginnen te werken met hun eBay-transacties, het verbeteren van de dienstverlening die zij aanbieden en tijd te besparen.

Dus wat doet VisibleLogistics? Deze innovatieve dienst, direct beschikbaar via het internet, maakt het volgende mogelijk voor zakelijke zowel als thuisgebruikers:

* Verzendingen creëren of volgen en beheer van orders voor iedere vorm van koopwaar
* Eenvoudig weergeven van voorraadniveaus en locaties van goederen
* On-line weergave van hun identiteit en hun product catologus
* Uitnodigen van zakelijke partners en met hun communiceren via de applicatie, daarbij gebruik makend van email of SMS.
* Gegevensuitwisseling met bestaande applicaties via een XML interface.

De basis functionaliteit van VisibleLogistics is volledig gratis te gebruiken en wordt beschreven op www.visiblelogistics.com/features . De software is verbeterd en nieuwe functionaliteit wordt regelmatig en frequent toegevoegd. We kunnen nu al aankondigen dat het development team werkt aan het verbeteren van de interface die een beter gebruik van VisibleLogistics met mobiele telefoons en andere draagbare apparaten mogelijk maken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

BitLogistics





Ingezonden persbericht