Fancycan brengt vervanger van de asbak op de markt


Een einde aan rondslingerend afval op barren en tafels

DINTHER, 20081209 -- De jonge onderneming Fancycan speelt op een leuke manier in op het rookverbod voor horeca in Nederland. Omdat de traditionele asbak door deze wet is verdwenen van barren en tafels, is een enorm afvalprobleem ontstaan. Vastgeplakte kauwgoms en rondslingerend afval zijn een bekend fenomeen geworden in onze vaderlandse horeca.

Fancycan biedt horeca-ondernemers de ideale mogelijkheid om dit probleem op te lossen; een design afvalbakje in de huisstijlkleur, bedrukt met eigen logo. Op deze manier kan de gewenste uitstraling gecreëerd worden en wordt bovendien een uitstekende service verleend aan de horecabezoeker. Dit alles vanaf slechts ¤ 4,95.

Bij het ontwerp van de Fancycan is met alles rekening gehouden. Het product heeft een strak design en is gemaakt van het sterke ABS plastic, dat garant staat voor een uitstekende kwaliteit en waarmee het bovendien vaatwasserbestendig is. De can is 9 cm hoog en heeft een doorsnede van 10 cm; de ideale afmetingen voor op een bar of tafel. Naast cafés en restaurants kan de Fancycan ook zéér interessant zijn voor bijvoorbeeld hotels of sportclubs.


Website: www.fancycan.nl





Ingezonden persbericht