Gemeente Tilburg

Herinrichten entree Quirijnstokpark Tilburg

Inloopavond voor informatie over nieuwe entree Quirijnstokpark

De entree van het Quirijnstokpark is aan vervanging toe. De huidige entree voldoet niet meer aan de wensen van deze tijd en is niet duidelijk zichtbaar en toegankelijk. Daarom wordt de entree aangepast. De aanleg van de entree zal plaatsvinden in het voorjaar van 2009.
De herinrichting van de entree bestaat uit:

* het maken van een duidelijkere en overzichtelijkere entree naar het park vanaf de Sweelincklaan;

* het op elkaar laten aansluiten van de trottoirs langs de toegangsweg;
* het laten aansluiten van de entree op de hoofdpaden van het park. Naast genoemde aanpassingen aan de entree van het park, wordt er een oversteekplaats voor voetgangers gemaakt vanaf de flats richting de Van Anrooylaan. Ook wordt de begroeiing voor de twee flats aan de Sweelincklaan gesnoeid. Dit zal begin 2009 gebeuren.
Onlangs zijn in de vaste plantenhoek al nieuwe planten aangebracht. Inloopavond
De gemeente informeert u graag over de herinrichting voor aanvang van de werkzaamheden. U bent van harte welkom op de inloopavond op dinsdag 9 december in KBO ´t Hazennest, Kreverplein 27. U kunt tussen 19.30 en 20.30 uur binnenlopen om de herinrichting op de tekening te bekijken. Ook kunt u vragen stellen aan deskundigen van de gemeente Tilburg.

Meer informatie
Voor vragen naar aanleiding van deze brief kunt u contact opnemen met Kitty Marijnissen van de gemeente Tilburg. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar via telefoon 013 - 542 9068 of via email kitty.marijnissen@tilburg.nl. Met vragen over de herinrichting kunt u contact opnemen met projectleider Marc Houter. Hij is bereikbaar via telefoon 013 - 542 8687 of via email marc.houter@tilburg.nl.