Ingezonden persbericht


Eerlijk en gezond:

Eten uit eigen tuin

Moestuinplanner en kookboek ineen!

Steeds meer mensen ontdekken het: eten uit eigen tuin is gezond, lekker, goedkoop én goed voor het milieu. Bovendien is in de aarde wroeten een heerlijk rustgevende bezigheid. Maar waar moet je beginnen als je in ieder seizoen een vers maaltje van eigen bodem op tafel wilt zetten? Welke groenten moeten wanneer de grond in en op welk moment kunnen ze worden geoogst? En minstens zo belangrijk: hoe maak je ze lekker klaar?

Eten uit eigen tuin is het ideale boek voor mensen met een passie voor tuinieren en een hang naar eerlijke, zongerijpte gewassen. Het geeft de antwoorden op alle vragen over de moestuin én recepten om de eigen oogst smakelijk op tafel te zetten.

Auteur Andi Clevely helpt de beginnende en gevorderde moestuinier bij het beoordelen van zijn stukje grond en de beslissing wat daarop het beste kan worden verbouwd. Is de tuin eenmaal in gebruik, dan gidst Clevely de tuinliefhebber door de seizoenen met teeltadvies, informatie over groenten, fruit en kruiden, overzichtelijke zaai- en oogstschema's, eco-vriendelijke bestrijdingsmiddelen en tips van ervaren tuiniers.

Naast een waardevolle moestuinplanner is Eten uit eigen tuin ook een kookboek. De oogst uit de verschillende seizoenen kan met de honderdvijftig eerlijke, prachtig gefotografeerde recepten uit dit boek op ieder moment van het jaar smakelijk worden geserveerd.

Eten uit eigen tuin is een onmisbaar handboek voor iedereen die het maximale uit de moestuin wil halen!

De auteur
Andi Clevely, zelf al bijna veertig jaar tuinier, is auteur van meer dan twintig succesvolle tuinboeken. Op de Engelse televisie heeft hij zijn eigen serie From the Ground Up. In andere programma's verschijnt hij regelmatig als deskundige op het gebied van tuinen.

Eten uit eigen tuin verschijnt in februari
Auteur: Andi Clevely
Gebonden, 224 pagina's
ISBN 978 90 215 3529 6
Prijs: ¤ 24,95



Ingezonden persbericht