Ingezonden persbericht


Persbericht, 11 december 2008

Diepzee duiken in Omniversum en Museon

Tijdens de kerstvakantie op 23, 30 december en 4 januari duikt u heel voordelig de diepzee in! Omniversum en Museon bieden u tijdens de Deep Sea Days een leuk dagje uit voor het hele gezin. In Omniversum kijkt u de film Deep Sea en in Museon bezoekt u de tentoonstelling Ontdek de geheimen van de diepzee. Kinderen kunnen tijdens de tentoonstelling meedoen aan een heuse schelpenjacht!

De film Deep Sea neemt u mee naar de geheimzinnige onderwaterwereld waar u grote scholen kwallen en gigantische roggen zwierig voorbij ziet zwemmen en waar reuzenschildpadden hun schild laten schoonpoetsen. Tijdens de tentoonstelling Ontdek de geheimen van de diepzee duikt u nog een stukje dieper en komt u alles te weten over het leven op de zeebodem. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen mee met Diewertje Duiker die hen alles vertelt over de schelpenschat die zij op de bodem van de zee vond.

Met een combinatiekaart bezoekt u tegen een aantrekkelijk tarief zowel Omniversum als Museon op dezelfde dag. Tijdens de kerstvakantie is de combinatiekaart te koop aan de kassa van Omniversum. Aanmelden voor de schelpenjacht in Museon is gratis en kan alleen op de dag zelf bij de balie van Museon. Per uur (12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur) is er plaats voor maximaal 20 kinderen. Vol is vol.



Ingezonden persbericht