RTL Group

Benefiet-uitzending 'De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken'

Naar aanleiding van het RTL 4-programma 'De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken', komt er op donderdag 11 december een speciale benefiet-uitzending bij de familiezender. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk fondsen en donateurs te werven voor de Voedselbank, een instelling die centraal staat in de achtdelige docusoap.

Het live-programma volgt na afloop van de 'De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken'-reeks en wordt gepresenteerd door Linda de Mol. Uiteraard spelen Rene en Natasja Froger ook hierin een prominente rol.

"Toen 'De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken' werd aangekondigd, was er vooral kritiek. Nu het programma daadwerkelijk te zien is, zijn de intentie en oprechtheid duidelijk, evenals de noodzaak dat de Voedselbank meer geld binnen krijgt. RTL 4 wil hen daar graag verder in steunen", aldus Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4.

In 'De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken', dat sinds donderdag 16 oktober te zien is, worden Rene en Natasja Froger samen met hun twee zoons gevolgd als ze een maand lang op bijstandsniveau moeten zien rond te komen. Met dit programma wil het gezin aandacht vragen voor het werk van de Voedselbank in Nederland.

De benefiet-uitzending is mogelijk dankzij de Postcode Loterij en Delta Lloyd.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.