Gemeente Aalburg


Praten over oud- en nieuwviering met Veen

Kaaie Paolen.jpg

De dorpsraad Veen heeft het initiatief genomen om op 11 december a.s. in de voetbalkantine van Achilles een avond te beleggen voor de inwoners van Veen over de invulling van de oud- en nieuwviering.

Met hun initiatief willen zij het positieve beeld dat over Veen is ontstaan rondom de viering van "Veen 900" proberen vast te houden. De activiteiten rondom "Veen 900" hebben bij mij ook een heel goede indruk achtergelaten.

De dorpsraad Veen heeft mij gevraagd of ik dit initiatief ondersteun en ook bij de discussieavond aanwezig wil zijn. Ik heb hier heel nadrukkelijk enthousiast op gereageerd. Ik wil namelijk ook heel graag met u praten hoe Veen de jaarwisseling op een plezierige en feestelijke wijze wil doorbrengen en kan voortborduren op het succes van "Veen 900". Waar mogelijk zal ik daaraan alle medewerking verlenen.

Ik wil in het bijzonder vanaf deze plaats de jeugd van Veen oproepen om naar de voetbalkantine te komen. Ik wil graag van jullie persoonlijk horen hoe jullie oud- en nieuw willen vieren en ik ben op voorhand bereid om te bezien of ideeën ook uitgevoerd kunnen worden.

De dorpsraad van Veen zal naar ik heb begrepen in de loop van deze week huis- aan huis een circulaire voor de bijeenkomst op 11 december bezorgen.

Ik kijk er naar uit om met u/jullie verder te praten.

De avond begint op 11 december om 20.00 uur.

Tot dan.

Met vriendelijke groeten,

A.M.T. (Fons) Naterop

burgemeester van Aalburg.