Provincie Utrecht

Bijeenkomst over bezoekerscentrum Fort aan de Buursteeg

3-12-2008 -

Het programmateam Grebbelinie van de provincie Utrecht organiseert een inloopbijeenkomst over het toekomstige Grebbelinie-bezoekerscentrum op Fort aan de Buursteeg in Renswoude/Veenendaal.

Deze bijeenkomst wordt gehouden op:

Datum: 11 december 2008
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Goudreinet, Rondweg West 256, Veenendaal

Het Grebbelinie-bezoekerscentrum wordt over enkele jaren gerealiseerd als het noordelijk deel van het fort (de huidige camping De Batterijen) is overgedragen aan de provincie Utrecht. Vooruitlopend hierop wordt hard gewerkt aan een inrichtingsconcept voor het fort en voor het bezoekerscentrum.

Tijdens de inloopavond kunnen bezoekers kennis nemen van de uitgangspunten, de planning en hoe de overheden ook in de toekomst de omgeving erbij zullen betrekken. Bezoekers kunnen vragen stellen, kunnen hun belangen naar voren brengen en eigen ideeën inbrengen of hun belangstelling tonen.

De avond duurt van 19.30 uur tot plm. 22.00 uur. Om 20.00 uur wordt een presentatie gegeven over de werkwijze en de planning. Daarvoor en daarna kunnen bezoekers kennis nemen van het beschikbare beeld- en kaartmateriaal. Ook is er ruime gelegenheid om vragen te stellen.

Meer informatie: Anton Logemann, telefoon 06 53133395