Gemeente Brummen


Onderwerpen raadsvergadering 11 december

(Oorspronkelijke publicatie datum: 05-12-2008)

Donderdagavond 11 december 2008 vindt de laatste besluitvormende raadsvergadering van dit jaar plaats. Op de agenda staan vier onderwerpen waarover de raadsleden in ieder geval willen spreken voordat ze een besluit gaan nemen. Ook telt de agenda vier zogenaamde hamerstukken en een groot aantal documenten waarvan de gemeenteraad kennis neemt. De raadsvergadering is zoals gebruikelijk openbaar en begint om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Brummen. U bent dus van harte welkom om de vergadering bij te wonen.

De agendapunt waarover de gemeenteraad in ieder geval gaat spreken is de kadernota over het jeugdbeleid. Ook gaan de raadsleden in debat over concrete voorstellen op gebied van speelvoorzieningen in onze gemeente. De twee andere onderwerpen die als bespreekstuk op de agenda staan zijn de notitie over woningbouw op inbreidingslocaties en de projectsubsidie aan stichting speelgoedmuseum Toy Gallery in Brummen. Enkele andere onderwerpen die op de agenda staan zijn de vaststelling van het Waterplan voor de gemeente Brummen, de notitie Brummense Lente, de begroting voor 2009 van stichting Archipel en het voorstel over planschadetegemoetkoming volgens de nieuwe Wet op de ruimtelijke ordening.

Agenda en voorstellen
Voor belangstellenden liggen exemplaren van de agenda met de bijbehorende stukken gereed bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis. Ook kunt u de vergaderstukken raadplegen en downloaden via deze website.

Geen spreekrecht
Als gevolg van het op 28 september 2006 vastgesteld nieuwe reglement van orde voor vergaderingen van de gemeenteraad is het niet meer mogelijk bij de besluitvormende raadsvergadering in te spreken. De inspraak-mogelijkheden bij de fora zijn echter verruimd.