DJ Coen geeft TNT Post medewerkers voorproefje op Glazen Huis

08/12/2008 14:40

TNT Post

Den Haag - 8 december 2008 - Op donderdag 11 december aanstaande, zal DJ Coen Swijnenberg TNT Post medewerkers verrassen met een voorproefje van 3FM Serious Request. De 3FM DJ draait van 20.00 - 21.00 uur platen in het sorteercentrum Pakketten in Amsterdam, waar op dat moment zo'n 150 medewerkers hoofdzakelijk pakketten voor de decemberperiode aan het sorteren zijn. TNT Post en 3FM Serious Request hebben speciaal voor de decemberperiode setjes met 3FM Serious Request postzegels en wenskaarten uitgebracht. Een deel van de opbrengst van deze setjes gaat naar het Glazen Huis. Tijdens de muzikale avond in het sorteercentrum Pakketten worden deze zegels ook onder de aandacht gebracht. Daarnaast krijgen de TNT Post medewerkers op deze ludieke wijze een hart onder de riem gestoken voor de drukste periode van het jaar. Coen Swijnenberg was de eerste 3 FM DJ die te horen kreeg dat hij dit jaar in het Glazen Huis in Breda zal verblijven van 19 t/m 24 december.

De 3FM DJ Coen stuurt tevens vanuit het sorteercentrum een enorme kaart aan zijn collega DJ's, die ook in het Glazen Huis zullen verblijven, om ze tijdens deze hectische dagen veel succes te wensen.

Met 3FM SERIOUS REQUEST zet 3FM zich samen met het Rode Kruis voor de vijfde keer in voor een stille ramp. Het geld dat mede met TNT post dit jaar wordt opgehaald, zal gaan naar vluchtelingen wereldwijd.

Een vertegenwoordiger van uw redactie is van harte welkom bij deze bijeenkomst aanwezig. Het adres van het sorteercentrum Pakketten is: Bornhout 5, 1046 PP Amsterdam. Wij verzoeken u zich aan te melden voor woensdag 10 december voor 16.00 uur via seval.tasan@tntpost.nl of telefonisch op 06 - 12 96 23 41.





http://seriousrequest.3fm.nl/