Gemeente Hilversum

Hilversum.nl is vernieuwd

publicatiedatum: woensdag 10 december 2008

De gemeentelijke website www.hilversum.nl is vernieuwd. Er is vooral gestreefd naar een overzichtelijke site waarbij iedereen snel vindt wat hij of zij zoekt. De site wordt donderdag 11 december a.s. gelanceerd door wethouders Karin Walters en Jan Rensen, in de muziektent op de Kerkbrink. Deze officiële onthulling zal om 19.30 uur plaatsvinden. De hele avond is iedereen welkom in de muziektent om de nieuwe site zelf te bekijken met wat lekkers erbij. Dus kom tussen 18.00 uur en 21.00 uur langs op de Kerkbrink.

Voornaamste verbetering op Hilversum.nl is het gebruik van Google op de website. Hierdoor kan iedereen vlotter bij de gezochte informatie komen. Een simpel trefwoord is voldoende. Grootste verandering is dat het meest relevante artikel als eerste gevonden wordt.

Een andere toevoeging is het onderdeel 'Mijn Wijk'. Het laatste nieuws en dat tot op wijkniveau. In een oogopslag ziet u de meest recente projecten voor dit stukje Hilversum op een rij, inclusief handige links en overige informatie. De foto's op de website zijn bijna allemaal afkomstig van Ton Kastermans Fotografie. Ze zijn speciaal gemaakt voor de gemeente Hilversum.

Gebruikers van de vernieuwde website kunnen een gratis ballonvaart winnen als ze een speciale e-card van Hilversum versturen. Een van verzenders krijgt dan een ballonvaart over Hilversum, om zelf de mooiste plekken van boven te zien.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thomas Rensen van de afdeling Communicatie van de gemeente Hilversum, telefoon 035 629 2462