Gemeente 's-Hertogenbosch

11-12-2008

Aanvragen subsidie 2010

Binnenkort start de gemeente met het voorbereiden van de begroting 2010. Om een goed beeld te krijgen van de te verwachten subsidie-uitgaven, is het voor de gemeente belangrijk tijdig te weten hoeveel subsidie organisaties verwachten in 2010 nodig te hebben. Daarom moeten Bossche organisaties, die voor de eerste keer een subsidie willen ontvangen, uiterlijk 1 februari 2009 een aanvraag daarvoor hebben ingediend. Dat geldt ook als een organisatie een hogere subsidie wil aanvragen dan in voorafgaande jaren. Geldt voor uw organisatie dat u een jaarlijkse subsidie ontvangt waarbij de prijs- en/of loonindex wordt toegepast, dan moet u voor 1 mei 2009 uw subsidie aanvragen.

In de Algemene Subsidieverordening 's-Hertogenbosch is opgenomen waarvoor en onder welke voorwaarden de gemeente subsidie verschaft, aan welke eisen een aanvraag moet voldoen en welke termijnen voor het aanvragen gelden. De Algemene Subsidieverordening 2009 kunt u vinden op deze site onder Bestuur en Organisatie/Regelgeving (verordeningen)/Algemeen Bestuur/Overige Algemeen Bestuur/Algemene Subsidieverordening 2009.

Organisaties die in 2009 subsidie krijgen, ontvangen van de gemeente automatisch een aanvraagformulier. Nieuwe aanvragers kunnen een formulier opvragen bij afdeling Welzijn, tel (073) 615 90 82. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie.