FNV KIEM: Creatieven nu ook gratis op marktplaats

11/12/2008 10:49

FNV KIEM

Ook zzp'ers in de creatieve sector kunnen vanaf vandaag een half jaar gratis adverteren op Marktplaats.nl. Iedere twee weken wordt de advertentie opnieuw bovenaan geplaatst in de groep Diensten en Vakmensen en mogen zzp'ers gratis hun website vermelden.

De samenwerking met Marktplaats.nl is een logische stap voor FNV KIEM om haar zzp'ers te ondersteunen op het gebied van werk en inkomen. Inger Minnesma bedrijfskundig adviseur Zelfstandigen van FNV KIEM is blij dat nu ook de creatieven gratis op Marktplaats.nl hun advertentie kunnen plaatsen: "Voor zzp'ers in onze branche is het vaak een grote stap om te adverteren. Door deze deal met Marktplaats.nl is de drempel klein geworden en het levert ze ongetwijfeld veel aandacht en dus winst op."

"Naast consumenten weten ook zzp'ers steeds beter hun weg te vinden naar Marktplaats.nl. Hierdoor neemt de populariteit van de categorie Diensten en Vakmensen enorm toe", aldus David Verschoor, marketing manager van Marktplaats.nl. "Voor creatieven is het bij uitstek een effectieve manier om eenvoudig en snel in contact te komen met klanten. Het voordeel voor de consument is een ruime keuze uit een kwalitatief goed dienstenaanbod."

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl