Ned. Internet provider verkrijgt GlobalSign Preferred Partner status

11/12/2008 11:30

NETWORKING4ALL B.V.

Samenwerking tussen Networking4all en GlobalSign voor de levering van SSL toepassingen

Nederlandse Internet provider verkrijgt de GlobalSign Preferred Partner status

Amsterdam, - 11 december 2008 - Networking4all (www.networking4all.com), een Nederlandse Internet Provider en marktleider in de Benelux op het gebied van SSL Certificaten, heeft vandaag de samenwerking aangekondigd met GlobalSign (eu.globalsign.com), één van de langst gevestigde Certificaat Instanties en specialist in SSL Partner Programma's, voor het leveren van GlobalSign SSL Certificaten aan hun klanten in de Benelux.

Networking4all is al meer dan zeven jaar een zeer succesvolle leverancier van SSL certificaten in de Benelux. Met uitbreidingsplannen voor de rest van Europa en een grote campagne om EV SSL Certificaten te promoten (de certificaten die de groene adresbalk in de browser tonen), is Networking4all van mening dat GlobalSign's ExtendedSSL product een grote bijdrage zal leveren om deze plannen te verwezenlijken. Al jarenlang levert Networking4all SSL certificaten van diverse leveranciers maar door de nauwe samenwerking met GlobalSign worden klanten en partners nu het beste bediend, aldus Networking4all.

De voordelen van de samenwerking met Networking4all inziend, waardoor de naamsbekendheid van GlobalSign door heel Europa verhoogd wordt, heeft GlobalSign doen besluiten om Networking4all de status te verlenen van Preferred Partner. De gehele producten range van de GlobalSign SSL certificaten is nu beschikbaar via Networking4all en hun speciale Preffered Partner website http://nl.globalsign.com.

"Als marktleider van SSL certificaten in de Benelux willen we onze klanten de meest uitvoerige reeks SSL certificaten kunnen bieden, inclusief EV SSL, en GlobalSign stelt ons daartoe precies in staat," zegt Paul van Brouwershaven, Networking4all. "De inzet van GlobalSign ten aanzien van de dienstverlening aan hun klanten, komt overeen met onze bedrijfsfilosofie en het is buitengewoon nuttig dat ze validatie diensten in het Nederlands kunnen leveren, wat de snelheid van het hele proces bevordert en de klantenservice verhoogt."

"We zijn verheugd om Networking4all te verwelkomen als Preferred Partner van GlobalSign en we zijn benieuwd naar de resultaten van onze producten bij hun klanten," zegt Ronald De Temmerman, General Manager bij GlobalSign België, "Networking4all is opnieuw een voorbeeld van een gespecialiseerde en invloedrijke onderneming die de keuze op GlobalSign heeft laten vallen en we kijken uit naar een lange en hechte zakenrelatie."

De drie soorten certificaten, te weten Domein validatie, Organisatie validatie en de nieuwe Extended validatie, alle drie standaard met gratis Server Gated Cryptography (SGC techniek waardoor ook oudere browsers verzekerd zijn van een 128-bit connectie) en uitgegeven door GlobalSign's wijdverbreide 2048 bit Root CA certificaat, stellen Networking4all in staat om hun klanten de meest veilige SSL certificaten te bieden die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Door ook nog een aantal aanvullende mogelijkheden (zoals Subject Alternative Names en wildcard karakters waardoor meerdere sites te beveiligen zijn met een certificaat) is Networking4all in staat om aan de individuele wensen van hun klanten tegemoet te komen, door op maat gemaakte SSL toepassingen te leveren - wat hun klanten op de lange termijn tevens tijd, inspanning en geld bespaart.

GlobalSign SSL certificaten zijn vanaf nu leverbaar via de Networking4all Preferred Partner website: http://nl.globalsign.com

Over Networking4all

Opgericht in 2000 met de hoofdvestiging in Nederland, levert Networking4all als belangrijke Internet Solution Provider, domeinnaam registratie, webhosting en SSL certificaten in de gehele Benelux en is de snelst groeiende speler in de markt van SSL certificaten in Nederland en België. Vanuit een virtueel kantoor en een eigen ontwikkeld en compleet geautomatiseerd bedrijfssysteem levert Networking4all 24-uurs service voor alle hosting diensten en klanten ondersteuning.

Over GlobalSign

Gevestigd in 1996 als een WebTrust geaccrediteerde Certificaat Instantie, levert GlobalSign publiek vertrouwde SSL, EV SSL, S/MIME en Code Signing Certificaten voor alle soorten platforms en mobiele apparatuur. Hun vertrouwde Root toepassing, verspreid met de GlobalSign Root CA certificaten levert direct PKI vertrouwen voor Microsoft CA en onderneming CA's, hierdoor de kosten verbonden aan niet-vertrouwde Root certificaten eliminerend. Hun partnerschap met Adobe voor het leveren van Certified Document Services (CDS) zorgt voor digitaal gesigneerde PDF e-documenten. Deze Digitale Certificaat toepassingen stellen duizenden klanten in staat om hun online transacties en dataverkeer te beveiligen, onkraakbare code te distribueren en om identiteiten aan certificaten te koppelen voor e-mail beveiliging en tweeweg authenticatie. GlobalSign heeft een lange historie aangaande innovaties in de online beveiligingsmarkt en heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, België, Japan en China.

Over GMO Internet Group

GMO Internet Group, met de hoofdvestiging in Japan, is leidinggevend in de Internet industrie en levert de meest complete reeks internet diensten wereldwijd. Ze heeft een hoog binnenlands marktaandeel in domein registratie, webhosting en betalingsmogelijkheden en ze levert tal van andere internet diensten op het gebied van online beveiliging, e-commerce toepassingen en online advertentiediensten voor zowel bedrijven als individuelen. Het hart van de Group is GMO Internet Inc., een bedrijf met een Tokyo Stock Exchange (TSE: 9449) notering. Bezoek www.gmo.jp/en voor meer informatie.





http://nl.globalsign.com