XIB internet marketing Google Qualified Company

11/12/2008 11:31

XIB B.V.

Brabantse mentaliteit, internationale erkenning

Er zijn veel internet bedrijven die u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien met behulp van internet. Maar welk bedrijf doet ook echt wat ze zeggen en wat u vraagt? XIB, het internet marketing bureau uit Berlicum, mag zich sinds deze maand Google Advertising Professional Company (GAPC) noemen. Een predicaat waarmee Google, de belangrijkste zoekmachine ter wereld, het kaf van het koren onder de internet bureaus scheidt. Met de kwalificatie van Google krijgt de Brabantse mentaliteit van XIB, "doen wat we beloven", internationale erkenning.

Dat XIB nu al door Google wordt erkend als Professional Company tekent de groei van het bedrijf. Twee jaar geleden gestart en nu al een indrukwekkende staat van dienst voor zowel lokale als landelijke bedrijven. "We zijn trots op de lokale successen die we bijvoorbeeld bij de Hooghei of Granito Natuursteen hebben gerealiseerd, maar natuurlijk ook op onze landelijke klanten waar we complete online marketingcampagnes beheren en opzetten", aldus Bas van Heertum, Commercial Director en mede oprichter van XIB. Tot de landelijke klanten horen klinkende namen zoals Free Record Shop, Veolia, PowerPlate Nederland en SMS Parking. "Het mooie is dat alle ervaringen en vernieuwingen die we daar toepassen ook weer werken voor andere klanten. De mogelijkheden van internet zijn dan ook enorm", vervolgt van Heertum.

De Google kwalificatie toont dan ook aan dat bedrijven met vertrouwen de ontwikkeling van hun website en het beheer van hun marketing bij XIB kunnen neerleggen. "Om Google Advertising Professional Company te worden moet je aan een aantal strenge eisen van Google voldoen. De regels vereisen dat er minimaal twee gekwalificeerde Google Advertising Professionals in dienst zijn die volledig op de hoogte zijn van de regels, richtlijnen en mogelijkheden voor het adverteren in Google. Toch de belangrijkste bron van online klanten op dit moment. Met dit kwaliteits stempel tonen we aan dat we zorgvuldig omgaan met de advertentie budgetten van onze klanten. Dat die euro's ook daadwerkelijk meer geld opleveren."

Huidige of nieuwe klanten hoeven overigens niet bang te zijn dat er iets veranderd in de service van XIB. "Deze kwalificatie toont aan dat we op de goede weg zijn. Door zowel lokale, regionale en landelijke klanten de afgelopen twee jaar met dezelfde professionaliteit te benaderen behoren we nu tot een selecte groep internet marketing bureaus in Nederland", aldus Kees Kuijpers, Manager Director en mede oprichter van XIB BV. "En de koffie staat nog altijd voor iedereen klaar op ons kantoor in de oude sportschool aan de Kerkwijk in Berlicum."

Menukaart

XIB internet marketing, heeft als doel kleine en middelgrote bedrijven succesvol te laten ondernemen met behulp van internet. Klanten waarderen in het bijzonder de open en eerlijke communicatie. Van Heertum daarover: "Wanneer ik bij een klant zit neem ik een soort menukaart mee. Wat wil je bereiken. We adviseren welke middelen daarvoor in te zetten zijn en stellen direct een basis online marketingplan op. De prijs wordt vervolgens bepaald door de intensiviteit en het budget dat per marketingactie geïnvesteerd mag worden. Op deze manier kan een ondernemer met weinig kosten beginnen en een op maat online marketingplan gerealiseerd worden. Bovendien weet de klant zeker dat we alle afgesproken middelen inzetten en overleggen we samen de resultaten. Vaak is al snel te merken wat wel en niet werkt bij de specifieke dienst of producten die aangeboden worden en passen we met die kennis de strategie aan voor het gewenste resultaat."


--------

XIB BV

Kerkwijk 85

5258 KB Berlicum

073-8507262

info@xib.nl

https://adwords.google.com/select/ProfessionalStatus?id=urasjolemLDAkakkWtZdRQ?=nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.xib.nl