Ingezonden persbericht


Persbericht

Hitachi Data Systems kiest Brocade's 8Gbit/sec HBA om storage networking portfolio te versterken

Innovatieve HBA's van Brocade leveren ongeëvenaarde datacenterprestaties dankzij geavanceerde server- en storagevirtualisatie-ondersteuning en geïntegreerd beheer

Eindhoven, 11 december 2008 - Brocade (NASDAQ:BRCD) kondigt vandaag aan dat Hitachi Data Systems (HDS) de innovatieve 8Gbit/sec server Host Bus Adapters (HBA's) heeft toegevoegd aan haar storage networking portfolio. De HBA's van Brocade leveren unieke, baanbrekende prestaties en end-to-end netwerkmogelijkheden, en helpen klanten die servervirtualisatie overwegen als onderdeel van hun datacenterstrategie.

De innovatieve Brocade 8Gbit/sec HBA's (de Brocade 815/825) maakt als eerste gebruik van integratie van belangrijke adapterfuncties in high-performance hardware., waardoor de uitstekende prestaties van de Brocade DCX Backbone en 48000 Director verder worden uitgebreid. De HBA's zijn ontwikkeld om twee keer meer doorvoer te leveren dan concurrerende producten. Samen bieden de nieuwe producten ongeëvenaarde server-to-storage connectiviteit en mogelijkheden, waarbij features zoals fabric Quality of Service (QoS), trafficbeheer en andere Adaptive Networking diensten worden ondersteund waarvan evoluerende datacenters kunnen profiteren.

"Wij werken al enkele jaren samen met Brocade en herkennen het belang van deze HBA's om onze klanten nog meer waarde te bieden en hen te helpen hun storage infrastructuur te beheren," zegt Michael Väth, Senior Vice President en General Manager EMEA bij Hitachi Data Systems. "Wij begrijpen beiden de wens om de datacenterprestaties te verbeteren, waarbij gebruik gemaakt wordt van middelen zoals server- en storagevirtualisatie. Deze nieuwe oplossingen bieden een end-to-end oplossing voor onze klanten waardoor zij een grotere keuze hebben en de verbeterde prestaties."

"Met de introductie van onze 8Gbit/sec HBA's, bieden Brocade en HDS een nieuwe klasse in serverconnectiviteit voor veranderende datacentra," zegt Barbara Spicek, Senior Director - Sales van Brocade. "Door ons te richten op de wens om datacenters efficiënter, betrouwbaarder en flexibeler te maken, bieden deze HBA's organisaties de mogelijkheid hun server-naar-storage omgevingen te consolideren en te virtualiseren terwijl het beheer gemakkelijker wordt. Dankzij de innovatieve connectiviteitsmogelijkheden waarmee Brocade ver voor loopt op de concurrentie, bieden de HBA's een competitief voordeel voor HDS en zijn klanten."

De nieuwste HBA's van Brocade zijn ontworpen om te voorzien in de groeiende prestatie, connectiviteit en virtualisatiewensen van datacenters. De HBA's zijn ontwikkeld om I/O prestaties op de server uit te breiden tot 500.000 IOP's (Input/output Operations Per Second) per poort, een belangrijke factor in gevirtualiseerde omgevingen. Zij zijn tevens ontworpen om nieuwe QoS, datamobiliteit en data-encryptiemogelijkheden te ondersteunen, waardoor snellere en veiligere communicatie tussen virtuele servers en storage mogelijk is. Om meer over de HBA's van Brocade te weten te komen, bezoek http://www.brocade.com/products-solutions/products/server-connectivity/index.page.

Over Brocade
Brocade is toonaangevend leveranciers van netwerkopslagoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met de producten van Brocade zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op de website van Brocade www.brocade.com of neem contact op met het bedrijf via info@brocade.com.

Over Hitachi Data Systems
Hitachi Data Systems Corporation biedt Service Oriented Storage-oplossingen die heterogeen opgeslagen data op dynamische wijze beschikbaar maakt, afhankelijk van zakelijke behoeften. De data wordt centraal beheerd met Hitachi storage virtualization software. Met meer dan 4.000 werknemers, en als onderdeel van Hitachi Storage Solutions Group, levert Hitachi Data Systems storage infrastructuurplatformen, storage management software en storage adviesdiensten via zowel directe als indirecte kanalen in meer dan 170 landen en regio;s. Ruim 60 procent van de Fortune top-100 bedrijven is klant van HDS. Voor meer informatie: www.hds.nl

Over Hitachi, Ltd.
Hitachi, Ltd., (NYSE: HIT/TSE: 6501), met het hoofdkantoor in Tokyo, Japan, is één van 's werelds grootste elektronicabedrijven met ongeveer 390.000 werknemers wereldwijd. De omzet in het fiscale jaar 2007 (afgesloten op 31 maart 2008) bedroeg 11.226 miljard yen ($112.2 miljard). Het bedrijf biedt een breed gamma aan producten, systemen en diensten binnen verschillende sectoren, waaronder informatiesystemen, elektronica, industriële producten, consumentenproducten, logistiek, materiële en financiële diensten. Voor meer informatie over Hitachi: www.hitachi.com