Gemeente De Bilt


Eerste bedrijven kopen kavel bedrijvenpark Larenstein

Recentelijk heeft een aantal partijen overeenstemming bereikt met de gemeente De Bilt over de koop van een kavel op het noordelijke deel van Bedrijvenpark Larenstein. Op 11 december aanstaande worden tijdens een feestelijke bijeenkomst de eerste contracten getekend. Daarmee wordt het startschot gegeven voor daadwerkelijke ontwikkeling op Bedrijvenpark Larenstein.

Feestelijke bijeenkomst 11 december

De verkoop van kavels luidt een nieuwe periode in. Binnenkort zullen de eerste bedrijven beginnen met bouwactiviteiten. Dat is reden voor een feestje. De gemeente heeft dan ook de vertegenwoordigers van de bedrijven die de eerste kavels kopen, uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst waar de formele contracten zullen worden getekend. Namens de gemeente zal burgemeester Gerritsen de contracten ondertekenen. Daarnaast zullen wethouder Ditewig, de projectleider, A.B. Quaak en enkele ambtenaren aanwezig zijn.

Onderwerp: Ondertekening koopcontracten kavel bedrijvenpark Larenstein (noordelijk deel) Datum en tijd: Donderdag 11 december 2008, 15.30 - 17.00 uur Locatie: Oude raadzaal gemeentehuis Jagtlust

Het programma ziet er als volgt uit:

1. Woord van welkom door burgemeester Arjen Gerritsen
2. Korte toelichting door wethouder Ditewig

3. Ondertekenen contracten (namens de gemeente tekent burgermeester Gerritsen)
4. Uitreiken aandenken (aan de bedrijven)

5. Napraten onder genot van hapje en drankje

Graag tot ziens op 11 december!

De Bilt, 9 december 2008