Politie Drenthe

Politie vindt gestolen caravans terug

Emmen, 11-12-2008 o In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie de melding dat er op de Rondweg in Emmen twee autos met een caravan daarachter met grote snelheid en zonder licht waren gezien.

Beide voertuigen reden in de richting van het industriegebied Bargermeer 2. Ter plaatse trof de politie niets meer aan. Vanochtend melde de eigenaar van het Caravancentrum Emmen dat er een inbraak had plaats gevonden bij zijn bedrijf aan de Navigatiestraat. Hierbij zijn meerdere caravans met een waarde van meer dan 100.000,- zijn ontvreemd. Dit gaat hier om nieuwe caravans en om caravans die ter reparatie zijn aangeboden. De politie heeft hierop onmiddellijk een onderzoek in de buurt opgestart en trof bij een loods aan de Jules Verneweg zeven van de gestolen caravans aan. De eigenaar van deze loods verklaarde het pand verhuurd te hebben. Tevens werd er in de loods een personenauto aangetroffen. Het team Forensische Opsporing Techniek gaat technisch onderzoek verrichten aan de caravans en de auto. Er is een onderzoek ingesteld naar de huurder van de loods.

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met 0592 451280