Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep overval op videotheek

Nijmegen, 11-12-2008 o Woensdagavond rond 20.45 uur kregen agenten de melding van een overval bij een videotheek Hollywood aan de Nieuwe Mollenhutseweg.

Ter plaatse werd duidelijk dat een jonge man de videotheek was binnengekomen en de medewerker bedreigde met een steek- en een slagwapen. De verdachte nam vervolgens een geldbedrag weg uit de videotheek. Daarna is de hij weggegaan en in onbekende richting vertrokken. Hoewel de identiteit van de verdachte nog onbekend is, is het signalement van de dader vermoedelijk als volgt:

· Man van tussen de 17 en 22 jaar oud;

· Ongeveer 1.85m lang;

· Normaal postuur.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak verder en vraagt getuigen zich te melden. Mensen die woensdagavond bij of in de buurt van de videotheek aan de Nieuwe Mollenhutseweg iets bijzonders is opgevallen worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Nijmegen op telefoon 0900-8844. Ook mensen die meer kunnen vertellen over de mogelijke dader of anderszins voor het onderzoek relevante informatie hebben, worden verzocht te bellen. Anoniem informatie doorgeven kan ook, namelijk via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. (15)

Laatst gewijzigd 11-12-2008 16:23 | © Regio Gelderland-Zuid |