Ingezonden persbericht


THE GAME VOOR EENMALIG OPTREDEN NAAR NEDERLAND

De Amerikaanse rapper The Game komt naar de Amsterdamse Melkweg voor een eenmalig optreden in Nederland op 11 december. De voorverkoop start aanstaande zaterdag, 11 oktober, via de Melkweg en Ticket Service Nederland.

The Game bracht onlangs zijn derde album uit, getiteld 'LAX'. Volgens de succesvolle hiphopartiest is dit ook zijn laatste studioalbum, aangezien hij zich in de toekomst als producer wil gaan ontwikkelen. De nieuwe single van het album, 'My Life', komt volgende week uit. De track is een samenwerking met Lil' Wayne en verhaalt over klassieke gangsterrap thema's als geweld en armoede.

The Game, geboren als Jayceon Terrell Taylor, groeide op in Compton, California. Zijn leven werd vooral gekenmerkt door armoede, geweld en ciminaliteit, totdat hij onder de aandacht kwam van Dr. Dre. Deze topproducer nam de jonge rapper onder zijn hoede en zorgde dat deze in contact kwam met 50 Cent en G-Unit. Met zijn eerste twee solo-albums, The Documentary (2005) en Doctor's Advocate (2006) groeide The Game uit tot een rapper van wereldformaat. In juli 2007 stond hij voor het eerst op het podium van de Melkweg. Met zijn nieuwe album en bijbehorende wereldtour zet The Game opnieuw een belangrijke stap in zijn carrière.

THE GAME
Donderdag 11 december 2008, Melkweg The Max, aanvang 21:00 uur Kaarten kosten ¤ 32,50 (ex. lidmaatschap en servicekosten) en zijn vanaf zaterdag 11 oktober verkrijgbaar via de kanalen van Ticket Service Nederland (www.ticketservice.nl) en de kassa van de Melkweg. www.melkweg.nl


---