NVZ Vereniging van Ziekenhuizen


Donderdag 11 en vrijdag 12 december 2008 Seminar Zicht op Ziekenhuizen

Starten als manager of medewerker in een ziekenhuis is vaak - zeker voor hen die niet afkomstig zijn uit de zorg - een ware ontdekkingsreis. Welke regels zijn er van toepassing, wat voor soort mensen werkt er, welke gedragscodes zijn belangrijk, hoe zit de organisatie in elkaar, hoe wordt het geheel gefinancierd, welke randvoorwaarden en eisen kun je stellen en welke ook vooral niet?

Wat, waar, waarom en hoe: een blik achter de schermen

Wanneer? Donderdag 11 en vrijdag 12 december 2008 Tijd? Donderdag van 9:00 uur - 21:15 uur en vrijdag van 9.00 - 17.30 uur
Waar? Hotel Mitland, Utrecht
Prijs? EUR 995,- (incl. btw)

De NVZ vereniging van ziekenhuizen biedt een stoomcursus aan voor uw managers, beleidsadviseurs, human resource of P&O adviseurs en communicatieadviseurs die graag in korte tijd willen ontdekken welke aspecten in een ziekenhuis van (levens)belang zijn.

Tijdens dit seminar gaan wij in op de volgende onderwerpen: o Zorgverlenerschap (o.a. kwaliteit, veiligheid en transparantie) o Ondernemerschap (o.a. bekostiging en ICT- en informatiebeleid) o Werkgeverschap (o.a. arbeidszaken, wet- en regelgeving, verhoudingen en gedragscodes)

Voor wie?
Dit seminar is bedoeld voor managers, beleidsadviseurs, human resource / P&O adviseurs en communicatieadviseurs die afkomstig zijn uit andere branches dan de ziekenhuisbranche en die (sinds kort) werkzaam zijn bij zorginstellingen lid van de NVZ vereniging van ziekenhuizen.

Inschrijven of meer informatie?
In het programma treft u gedetailleerde informatie aan over de onderwerpen en sprekers. U kunt zich hier inschrijven. Heeft u problemen met inschrijven? Stuur dan een e-mail: nvzplus@nvz-ziekenhuizen.nl onder vermelding van `Zicht op Ziekenhuizen' en uw NAW-gegevens. U kunt zich ook per telefoon via 030 273 93 67 aanmelden. Heeft u vragen? Neem dan contact op via nvzplus@nvz-ziekenhuizen.nl of 030 273 93 67.

Overnachting?
Voor degenen die ver moeten reizen, is het mogelijk te overnachten in Hotel Mitland. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Dan kunt u contact opnemen met Esther Konz, telefoon 030 273 93 19 of per e-mail via nvzplus@nvz-ziekenhuizen.nl.